Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Με τρομερή δυσκολία κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Αγιαξ Ταύρου ο Αιολικός και να επικρατήσει με 2-1 για το πρωτάθλημα του 8ου ομίλου της ΄Δ Εθνικής.



Αιολικός-Αγιαξ Ταύρου 2-1(Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Παπαντώνης 'www.sportlesvos.gr')

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Αιολικός, που κατάφερε με τρομερή δυσκολία να λυγίσει την αντίσταση του Αγιαξ Ταύρου και να επικρατήσει με 2-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νησιώτες ήταν ο Χάρης Γκόντζος, ο οποίος πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με ανάποδο ψαλίδι στο 80' και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του! Στο 51' ο Διονυσάτος μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο Δούμπλατζης, ενώ στο 65' ο Χαλίλι ισοφάρισε με προβολή για τους 'ερυθρόλευκους'. Αξίζει να προστεθεί ότι στο 10' ο Γκόντζος είχε και δοκάρι με κεφαλιά. Διαιτητής ήταν ο Κακρίδης (Κορίνθου). 

 
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σουτζόγλου, Σχίζας, Μουτζούρης (71' Καλλιμαντζερός), Καδής, Μανουσάκης, Χατζηκυριάκος, Μίχος, Διονυσάτος, Δούμπλατζης (83' Μάντζιος), Διακορώνας, Γκόντζος (90' Βαξεβάνης)
ΑΓΙΑΞ: Θανόπουλος, Γολίδης, Μαλτέζος, Πέττας (88' Σερδενές), Τριανταφυλλίδης, Κατσούλας, Καζιάνης (82' Κατίδης), Πατέλης (52' Χαλίλι), Βερνάρδος, Μιχαηλίδης, Καραϊνδρος.


http://www.periferiako.com/index.htm 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad