Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Κάμπας: «Φαβορί ο Πανιώνιος»

Το πάνω χέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου – παρά τη νίκη του Φωστήρα στο πρώτο ματς στον Ταύρο (1-0)  - εξακολουθεί να έχει ο Πανιώνιος, όπως υποστήριξε ο Ηλίας Κάμπας.
Παράλληλα, ο 39χρονος σκόρερ του «Φονέα» κόντρα στους «κυανέρυθρους», μιλώντας στον αέρα του NovasportFM, έπλεξε το εγκώμιο των Νεοσμυρνιωτών, κάνοντας κολακευτικά σχόλια για το ποδόσφαιρο που παίζουν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους στόχους του Φωστήρα τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ηλίας Κάμπας:
Για το ματς με τον Πανιώνιο:
«Είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και είναι μια ομάδα που με μικρούς παίκτες παίζει ωραία μπάλα. Δεν κερδίζεις εύκολα μία ομάδα σαν τον Πανιώνιο, όμως εμείς από αυτόν τον αγώνα πήραμε πολλά θετικά πράγματα, καθώς και εμείς διαθέτουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που είναι νεαροί σε ηλικία. Ωστόσο, ακόμη και μετά από αυτό το αποτέλεσμα πιστεύω πως ο Πανιώνιος έχει το πρώτο λόγο για την πρόκριση».
Για το γεγονός πως από φέτος οι αγώνες στο Κύπελλο είναι διπλοί:
«Σίγουρα στα πλεονεκτήματα είναι για τις μεγάλες ομάδες, γιατί είναι πιο δύσκολο να τις νικήσεις δυο φορές. Ο Πανιώνιος είναι ένα κλικ πάνω από τον Φωστήρα και από όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Football League 2. Είναι χαρά για τον κόσμο να βλέπει την ομάδα με τέτοιες ομάδες. Ωστόσο, από που θέλουμε πιο πολύ είναι μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα»

Περισσότερα στο

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad