Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε το φονικό, προκρίθηκε ο Φωστήρας!

Ο Φονέας ολοκλήρωσε το φονικό με τον «Φονιά» Ηλία Κάμπα να πετυχαίνει το χρυσό γκολ στο 78' με κεφαλιά (!), να διαμορφώνει το 2-1 στη Νέα Σμύρνη και να αφήνει εκτός συνέχειας του Κυπέλλου τον Πανιώνιο παρά τη νίκη του.
Κανείς δεν περίμενε τη δραματική εξέλιξη που θα είχε το ματς της Νέας Σμύρνης, καθώς ο Πανιώνιος έδειχνε ότι κρατούσε την τύχη στα χέρια του. Τυχαία, όμως, ονομάστηκε κάποτε Φονέας ο Φωστήρας; Όχι, καθόλου τυχαία, όπως καθόλου τυχαία δεν χαρακτηρίζεται «Φονιάς» ο Ηλίας Κάμπας. Στα 39 του, ο «μπόμπερ» σήκωσε στο πόδι τους 400 περίπου οπαδούς της ομάδας του Ταύρου που βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη, σκοράροντας μάλιστα με κεφαλιά. Γιατί όταν θέλει ο Κάμπας, ακόμα και το σύμπαν να συνομωτήσει, δεν μπορεί να τον σταματήσει!
Ο Φωστήρας είχε την υποστήριξη των φιλάθλων του όπου γέμισαν με την παρουσία τους την θύρα 8 του Γηπέδου του Πανιωνίου στην  Νέα Σμύρνη
Ο Πανιώνιος επέβαλε από νωρίς τον ρυθμό του και έδειξε ότι η πρόκριση θα αποτελούσε εύκολη υπόθεση. Ο Ντούνης άνοιξε το σκορ στο 11' και στο 21' έκανε το 2-0, καθησυχάζοντας κόσμο και Ελευθερόπουλο, μια και κάλυψε το χάντικαπ του πρώτου αγώνα (1-0). Οι «κυανέρυθροι» δεν σταμάτησαν να αναζητούν το γκολ, προφανώς γιατί γνώριζαν ότι ο αντίπαλος θα πουλούσε ακριβά το τομάρι του. Το άγγιξαν μάλιστα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Γουνδουλάκη, αλλά η μπάλα βρήκε δοκάρι αντί για δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο και εν μέρει τα κατάφεραν. Υπό την έννοια ότι άρχισαν να επισκέπονται συχνότερα τα καρέ του Περιστερίδη και δεν είχαν παθητικό ρόλο. Και στο 78' έκαναν την ανεπανόρθωτη ζημιά, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Κάμπας κατάφερε παρά το χαμηλό μπόι του, να πηδήξει ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά να μειώσει σε 2-1. Ηττα, μεν, αλλά πολύ γλυκιά, καθώς κρατώντας αυτό σκορ μέχρι το τέλος (παρά την προσπάθεια του Πανιωνίου να αλλάξει τα δεδομένα), ο Φωστήρας πήρε μεγαλειώδη πρόκριση στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των ΠΑΣ Γιάννινα ή Πανσερραϊκού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Κάμπας πλήρωσε τον πανηγυρισμό του γκολ με αποβολή.
Πανιώνιος: Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ανδράλας (90' Μπούζας), Κοντοχρήστος, Γουνδουλάκης, Ρόκας, Μενδρινός (81' Διαμαντάκος), Ντούνης, Αραβίδης, Καμπάνταης (46' Οκόγε)
Φωστήρας: Μπότος, Μπιλίτσης, Παραράς, Τσώνης, Πεταυράκης (61' Καλλέργης), Μπούμπας, Μπουκούρης, Τασούλης, Δωροβίνης, Βαβάτσικος, Κάμπαςhttp://www.onsports.gr/Podosfairo/Kypello/item/280020-Oloklhrwthhke-to-foniko-prokrithhke-o-Fwsthras

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad