Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Στην μονομαχία του «Ελ Πάσο» ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 3-2 τον Φωστήρα και πανηγύρισε την πρόκρισηστα προημιτελικά του Κυπέλλου.


Η ομάδα του Ταύρου μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 4’ με τον Μπούμπα, έπειτα από σύγχυση στα καρέ του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο, η… απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, μια και στο 7’ ο Γιάκος έφερε το ματς στα ίσια και τον «Άγιαξ» ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση.
Μάλιστα, η συνέχεια ανήκει ολοκληρωτικά στους Ηπειρώτες, οι οποίοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έδειξαν να μην… επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.
Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου «κλείδωσε» την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού στο 34’ με το εξαιρετικό τέρμα του Λίλα, ο οποίος με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» του Μπότου, που προσπάθησε να διώξει αλλά δεν τα κατάφερε.
Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 50’ ο Παραράς έκανε λάθος γύρισμα προς τον τερματοφύλακα της ομάδας του, η μπάλα κόλλησε στην λάσπη και ο επερχόμενος Βίλα με ωραίο πλασέ, δεν άφησε την ευκαιρία να… πάει χαμένη και «έγραψε» 3-1.
Κάπου εκεί ήρθε και η… παράδοση των παικτών του Φωστήρα, με την απογοήτευση να είναι έκδηλη στις κινήσεις τους, μια και έδωσαν πολύ χώρο στους Ηπειρώτες που αναζήτησαν ένα ακόμα τέρμα. Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και θέλησαν να σκοράρουν για να μειώσουν την έκταση της ήττας και τα κατάφεραν στο 89’ με τον Βλάχο, ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μπούμπα
Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος, Κόπελας, Πεταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας (66' Τασουλής), Τσαγκαράκης, Βαβάτσικος (55' Βλάχος), Στάμος, Δωροβίνης, Κάμπας (56' Κετσετζόγλου).
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης (20' λ.τ. Φεγκρούς), Λίλα (65' Αυγενικού), Κειτά, Μπέριος, Ρουμπουλάκου, Τζημόπουλος, Βίλα, Γιάκος, Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι (72' Οικονόμου), Ντάσιος.

Περισσότερα στο 
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Kypello/item/289158-Fwsthras-PAS-Giannina-2-3-O-Agiax-skotwse-ton-Fonea 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad