Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Δοκιμαστικά ο προπονητής στα Ευρωπαϊκά Beach Volley U18/20/22

Με απόφαση του ΔΣ της CEV στα επερχόμενα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Beach Volley Κάτω των 18, 20 και 22 ετών και στα Continental Cup Νέων θα επιτρέπεται, δοκιμαστικά, η παρουσία προπονητή δίπλα στις ομάδες.

Κάθε ζευγάρι μπορεί να έχει έναν προπονητή ο οποίος θα συμμετέχει μαζί τους στο ζέσταμα μέχρι και ένα λεπτό πριν οι διαιτητές σφυρίξουν. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο προπονητής, ο οποίος θα πρέπει να είναι ευπρεπώς ντυμένος και να φέρει τα αρχικά της χώρας του, θα κάθεται σε συγκεκριμένη καρέκλα κοντά στους αθλητές. Δεν θα έχει δικαίωμα να σηκωθεί από τη θέση του, να μιλάει σε παίκτες, αντιπάλους και διαιτητές και να ζητάει τάιμ άουτ.

Μόνο κατά τη διάρκεια των τάιμ άουτ θα έχει δικαίωμα να δίνει οδηγίες στους αθλητές. Σε περίπτωση που δεν υπακούει στους παραπάνω κανόνες τότε θα αποβάλλεται από τον αγώνα αλλά και τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Για κάθε προπονητή θα πρέπει η οικεία ομοσπονδία να αποστέλλει τα απαραίτητα έγγραφα μαζί με τη δήλωση συμμετοχής αθλητών. 


http://www.volleyball.gr

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad