Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Aναγέννηση Μοσχάτου: Περιμένουμε κοντά μας και τους υπόλοιπους φίλους μας που για διάφορους λόγους δε μπόρεσαν να παραβρεθούν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Η χρονιά για τους μικρούς μας φίλους ξεκίνησε χθές με ιδιαίτερη επιτυχία παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε προσωρινά με το γήπεδο και την αναγκαστική προσωρινή μας μετακίνηση εκτός της πόλης. Τα γηπεδάκια γέμισαν φωνές, γέλια, τρίπλες και γκόλ από τα παιδιά που με τόση ανυπομονησία περίμεναν να ξεξικήσουν το ποδόσφαιρο. Περιμένουμε κοντά μας και τους υπόλοιπους φίλους μας που για διάφορους λόγους δε μπόρεσαν να παραβρεθούν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και ευχόμαστε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη υγεία και χαρές.

Ενημερώνουμε και όλους εσάς ότι το γραφείο της ομάδας στο γήπεδο του Μοσχάτου θα λειτουργεί κανονικά κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη από τις 16.30μμ έως τις 18.00μμ. Η Αλίκη, με το πλατύ χαμόγελο της, θα σας περιμένει για οποιαδήποτε πληροφορία, για τις εγγραφές των νέων φίλων μας, την παραλαβή των ρούχων και την τακτοποίηση των οικονομικών εκρεμοτήτων σας.
Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2155209814 και 6972713889
 
 https://www.facebook.com/anagenisimoshcatou?ref=stream&hc_location=stream

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad