Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Εσπασε το... ρόδι για την ομάδα του Πολυκράτη όπου νίκησε με 1-0 τον Αχιλλέα Κορυδαλλού



Εσπασε το... ρόδι η ομάδα μας που έκανε τα εύκολα-δύσκολα και εν τέλει επικράτησε του μαχητικότατου Αχιλλέα Κορυδαλλού με 1-0. Σκόρερ ο Αννινος με πέναλτι που κέρδισε ο Λουμίδης, αποβολές για Λάππα και Γκινάι. 


Την πλέον κατάλληλη στιγμή και κόντρα σε έναν αντίπαλο με τον ίδιο στόχο ο Πολυκράτης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία όμως αποδείχθηκε «πύρρειος». Σε μια μάχη, άλλωστε, πάντα θα έχεις απώλειες και εν προκειμένω ο Γιάννης Καλαϊτζής στο επόμενο παιχνίδι με το Μοσχάτο θα στερηθεί δεδομένα τις υπηρεσίες των Νώντα Λάππα και Αντρέα Γκινάι που αποβλήθηκαν. Ο πρώτος στο 71' με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο δεύτερος στο 85' με αυστηρή απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα. 

Η ομάδα μας μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο 20λεπτο και ευτύχησε να προηγηθεί στο 22' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λευτέρη Αννινου, με τον αρχηγό Τάσο Λουμίδη να κερδίζει την παράβαση. Κάπου εκεί, όμως, το άγχος για το πρώτο τρίποντο και την σημασία του αγώνα που είναι από αυτούς που χαρακτηρίζονται... εξάποντοι κατέβαλε τους παίκτες μας, έδωσαν χώρο στον αντίπαλο και ο Αχιλλέας λίγο έλειψε να το εκμεταλλευτεί αρχικά με το δοκάρι που είχε στο 32' και στην εξέλιξη της φάσης με την μεγάλη ευκαιρία του Μούρτζη. 

Ο Αχιλλέας, που έμεινε με 10 παίκτες στο 67' λόγω αποβολής του Κατσαρά με δεύτερη κίτρινη, στην επανάληψη απείλησε μόνο από στημένα, με τον Ορφανίδη όποτε χρειάζεται πάντως να δηλώνει "παρών", ενώ η ομάδα μας είχε στο φινάλε δύο μεγάλες ευκαιρίες να "καθαρίσει" το ματς με τους Γαργάλη και Καραγιάννη, αλλά οι προσπάθειες δεν βρήκαν στόχο. 

Διαιτητής ήταν ο Αργύρης με βοηθούς τους Σαββατιανό και Βεκρή. 


ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ορφανίδης, Λάππας, Σολωμός (79’ Πολίτης), Μπάμπαλης, Γκινάι, Αννινος, Λουμίδης, Γαργάλης, Μουντοκαλάκης (60’ Καραγιάννης), Σίντρε, Μερκούρη (65’ Κουτσουράκης) 



ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σαπάτης, Νάκος, Κατσούμπης (76’ Λίνας), Μπουρογιαννόπουλος, Κατσαράς, Κεφάλας (31’ Κεκάκης), Τσολάκου Σ. (68’ Φίλης), Τσολάκου Ε., Χατζηανδρέου, Μούρτζης, Μαρλαφέκας
http://fcpolikratis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_13.html#more

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad