Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Νέα Διοίκηση για την Ελευθερία Μοσχάτου

Νέα Διοίκηση  προέκυψε από τις εκλογές στον Σύλλογό μας.

Πρώτα η Ελευθερία  θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Ο.Ν.Α.   κ. Αντώνη Μπούτση, για την πολύ μεγάλη κυριολεκτικά κομβική, συμβολή του, στην εξέλιξη αλλά και ολοκλήρωση των διαδικασιών.  Η  Ομάδα μας ξέρει πως έχει την στήριξη της Δημοτικής  Αρχής , του Δημάρχου μας κ. Ανδρέα Ευθυμίου, (όπως φυσικά όλοι οι σύλλογοι της πόλης)   ενώ η παρουσία του κ. Μπούτση, κοντά μας τις τελευταίες ημέρες βοήθησε τα μέγιστα.



Στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου λοιπόν ( οδός :  Σολωμού & Κωνσταντινουπόλεως ,  στο Μοσχάτο ) υπό τον  Κ. Μπούτση , έγινε η  Γενική συνέλευση της Ελευθερίας ,  και ακολούθως οι αρχαιρεσίες.

Τα αποτελέσματα και η ανάδειξη της νέας εννιαμελούς διοίκησης :



Εξελέγησαν :   Γκόγκος , Γουνελάς ,  Καραπατάκης  , Μπουρμάς  , Ορφανός ,  Παναγόπουλος  ,  Σταυρουλάκης  , Τσιρώνης  , Φελλάς .

Αναπληρωματικοί οι :  Μπουρσούκης , Ταραμάς , Κυριακού , Μίσσας ,  Χαλβατζής ,  Δημητρόπουλος , Παπαδόπουλος.

Εξελεγκτική επιτροπή :  Τζαφέρης  ,  Παπατρέχας ,  Φρίμας .



Ο πλειοψηφών σύμβουλος κ. Ορφανός, κάλεσε τους εννέα εκλεγέντες , σε συμβούλιο την Πέμπτη 31.10.2013 και ώρα 20:30 στα γραφεία του συλλόγου , ώστε να τακτοποιηθεί  ή  διοίκηση σε σώμα.

http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2013/10/blog-post_30.html

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad