Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΕΣΠΕΔΑ Β΄γυναικών(Β΄Ομιλος):Kαλό ξεκίνημα για τα κορίτσια του ΑΟΠΕ Μοσχάτου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου νίκησαν τον Α.Ο.Τελαμώνα με 3-1 σετ (23-25,25-22,25-22,25-16)στο γήπεδο της Παραλίας.


Ενα πολύ όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι πολύ λίγοι θεατές που βρέθηκαν σήμερα αργά το βράδυ  στο κλειστό στάδιο της Παραλίας ανάμεσα στον ΑΟΠΕ Μοσχάτου και τον Α.Ο.Τελαμώνα για το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας (Β όμιλος)της ΕΣΠΕΔΑ.Και οι δύο ομάδες ήθελαν  την νίκη  κάθε μία για τον εαυτό της με αποτέλεσμα πολλές φορές υπερέβαλαν θετικά  ώστε  να γίνουν  πολύ καλές ενέργειες και από τις δύο πλευρές οι οποίες χειροκροτήθηκαν αρκετά. 

 Η ομάδα του Μοσχάτου άρχισε τον αγώνα δυναμικά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα (2-1,6-4,9-8)αλλά στο σημείο αυτό η αντίπαλος ομάδα ισορρόπησε τον αγώνα και με συνεχή καλή αγωνιστική διάρκεια  κατάφερε να κάνει το (9-10,13-14,17-18),όμως η ομάδα του Μοσχάτου  αντιδρώντας πέρασε μπροστά με 19-18,20-19,αλλά οι αλλαγές στο σκορ συνεχίστηκαν και πάλι   με τον Τελαμώνα  να  προηγείτε με 20-23 και τελικά να καταφέρει να πάρει το πρώτο σετ με 23-25.

Το δεύτερο σετ άρχισε και πάλι πολύ καλά για τα κορίτσια του ΑΟΠΕ Μοσχάτου να προηγούνται με (4-1,7-3,9-7,11-9,14-13) όμως, όπως και στο πρώτο σετ έτσι και σε αυτό ο Τελαμώνας βελτιώθηκε αρκετά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με (14-16,16-18,17-19) όμως ο προπονητής του Μοσχάτου έκανε μία έξυπνη κίνηση έβαλε στον αγώνα την δεκατετράχρονη Βάσια Ραπανάκη όπου με τέσσερις συνεχόμενους δικούς της πόντους κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της μικρή διαφορά της ομάδας της και να δώσει και προβάδισμα 21-19 και έτσι άλλαξε την ψυχολογία της ομάδα  ώσπου τελικά επικράτησε στο δεύτερο σετ με 25-22 και ισοφάρισε τον αγώνα σε 1-1.
Στα άλλα δύο σετ η ομάδα του Μοσχάτου με θετική  ψυχολογία,"έλυσε" με αποτέλεσμα να παίξει καλύτερο βόλλευ από τον μαχητικό Τελαμώνα και να καταφέρει να πάρει και τον αγώνα με 3-1 σετ. 
Η Δεκαεξάχρονη Λιαδάκη Μελίνα(9) του Τελαμώνα που με την σημερινή της εμφάνιση μας εντυπωσίασε , πιστεύουμε ότι το μέλλον της ανήκει, διότι το ταλέντο  σίγουρα με την σκληρή δουλειά θα αναδειχθεί και θα την κάνει μιά  μεγάλη αθλήτρια.

Οι διαιτητές του αγώνα Πάτση Αννα,Δεμέτσικας Γεώργιοςήταν αρκετά καλοί στο σημερινό έργο τους.
Σημειωτής :Σιδέρη Μαρία-Ελένη

ΑΟΠΕΜοσχάτου(Μαρμαρινός):Διονάτου,Δελινιώτη,Ραντουλέσκου,Χαλβατζή,Αντωνάκη,
Ραπανάκη,Φουρνάκη,Παπαδοπούλου,Χατζίνα,Ανβάρ,Παυλίδου,Ζαφείρη. 


 Α.Ο Τελαμώνα (Παπαδημητρίου Χαρά):Λιώνη,Λούκα,Μέλλη,Κουκουμάνη,Νάννου,
Λιαδάκη Μελ,Λιαδάκη, Κουτσούκου,Βουγιουκλάκη,Μουχαμετα, Πετροχείλου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad