Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Τρεις βαθμούς «κλείδωσε» ο Φωστήρας στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιάλυσο με σκορ 3-1.


Τρεις βαθμούς «κλείδωσε» ο Φωστήρας στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιάλυσο με σκορ 3-1, για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου, παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μια θέση που μοιράζεται με τον ΟΦΗ, ήδη, απ’ την προηγούμενη Κυριακή.

Στα αγωνιστικά, ο Φωστήρας έβαλε από πολύ νωρίς τις βάσεις για τη νίκη με τα δυο γκολ του Όγκμποε, το πρώτο στο 7’ και το δεύτερο στο 25’, ενώ, λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 32’, οι Ροδίτες μείωσαν σε 2-1 με τον Αθανασίου.
Στο β’ μέρος, οι «κιτρινόμαυροι» έψαχναν τους χώρους για να διευρύνουν το προβάδισμα τους και τελικά, τα κατάφεραν με τον Παραρά στο 68’.

Σημειώνεται ότι οι γηπεδούχοι δέχτηκαν τρεις κόκκινες κάρτες στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Συγκεκριμένα, οι Χαλκιάς (88’), Μάναλης (89’) και Παραράς (93’), αποβλήθηκαν καθώς συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες και όλα δείχνουν ότι επρόκειτο για μια κίνηση τακτικής του Κώστα Ψυρόπουλου ώστε οι εν λόγω παίκτες να χάσουν μόνο το ματς της επόμενης αγωνιστικής με την Επισκοπή, οπότε, να είναι στη διάθεσή του στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον ΟΦΗ.



ΦΩΣΤΗΡΑΣ: (Ψυρόπουλος) Γιώρας, Χαλκιάς, Μαναλης, Παραρας (90′ Νικολόπουλος), Μαγγινας, Σκαρος, Ταχματζιδης (46′ Καιμακαμούδης), Ντάλλας, Ογκμποε, Ζαγοριανος (76′ Γεροκωνσταντής), Νταφλας


ΙΑΛΥΣΟΣ: (Σάββενας) Παπαδόπουλος (55′ λ.τρ. Λουτριώτης), Σπάρταλης (53′ Σταυλάς), Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Φονσέκα, Αθανασίου Π., Μαθιός, Αθανασίου Α. (31′ Καρπαθάκης)




http://www.topiko24.gr/g-ethniki/4os-omilos/25846-ekane-afto-pou-eprepe-o-fostiras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad