Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός… πράξη πρώτη!

Η ώρα των τελικών που θα κρίνουν τον πρωταθλητή στην Α1 Μπάσκετ Γυναικών έφτασε. Την Τετάρτη (20/4) στις 18:00 (Novasports1), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας στον 1ο τελικό του πρωταθλήματος και θέλει να πετύχει την πρώτη από τις δυο νίκες που χρειάζεται για να φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ.  Ο τίτλος του πρωταθλητή κρίνεται στις 4 νίκες με τον Θρύλο να έχει το πλεονέκτημα και να προηγείται με 2-0 αφού μεταφέρονται οι δυο νίκες της κανονικής διάρκειας της σεζόν σε Γλυφάδα και στο «Π. Γιαννακόπουλος». 
Εκτός από τις επικρατήσεις στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός έχει νικήσει τις «πράσινες» και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου στέφθηκε Κυπελλούχος. Έτσι την Τετάρτη στόχος είναι η 4η φετινή νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό που θα φέρει τον Θρύλο ένα βήμα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το επόμενο και ενδεχομένως τελευταίο παιχνίδι της σειράς των τελικών θα διεξαχθεί την Κυριακή (24/4) στην έδρα του Παναθηναϊκού. Από κει και πέρα, αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την τεχνική του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη η οποία υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών. Οι Κυπελλούχες Ελλάδας περιμένουν και την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας μας.

http://www.osfp.gr/content/mpasket-gynaikwn/4827-olympiakos-panathhnaikos-hellip-praksh-prwth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad