Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Δήλωση της Υπεύθυνης του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας κυρίας Άννας Καραμανλή για την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, για την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Η Ολυμπιακή Φλόγα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πατρίδα μας και την ιστορία μας. Είναι κομμάτι του Πολιτισμού μας και της κληρονομιάς μας. Για αυτό και πάντα μας συγκινεί και μας κάνει υπερήφανους. 
 
Σήμερα ξεκινά το ταξίδι της για τη διοργανώτρια χώρα και μαζί της θα ταξιδέψουν στα πέρατα της γης οι αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού: Η ειρήνη, η ισότητα, ο σεβασμός, το ευ αγωνίζεσθαι. Για να φέρουν στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής το μεγαλείο του Ελληνισμού.
 
Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στην οργάνωση της εντυπωσιακής τελετής παράδοσης και καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα στο Ρίο».  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad