Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Πάει για «στέψη» στη Λεωφόρο!

Ένα βήμα πριν από την πανηγυρική κατάκτηση  του πρωταθλήματος βρίσκεται η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου μετά την τέταρτη φετινή επικράτηση σε βάρος του Παναθηναϊκού με το εντυπωσιακό 74-37! Οι «ερυθρόλευκες»  επικράτησαν παίζοντας μπάσκετ υψηλού επιπέδου και με χαρακτηριστική ευκολία των «πρασίνων» στον 1ο τελικό του πρωταθλήματος. Πλέον απέχουν μια νίκη από την κατάκτηση του τίτλου, την οποία  θα διεκδικήσουν την ερχόμενη Κυριακή (24/4) στο «Π. Γιαννακόπουλος» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Σε περίπτωση που την πετύχουν θα πανηγυρίσουν το πρώτο νταμπλ από την επανίδρυση του τμήματος, αφού ήδη έχουν κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κυπέλλουχες Ελλάδας πανηγύρισαν την 23η νίκη σε ισάριθμα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο τη φετινή σεζόν διατηρώντας το εντυπωσιακό αήττητο σερί!
«Διαστημικό» μπάσκετ!
Από κει και πέρα στον 1ο τελικό του πρωταθλήματος που διεξήχθη σήμερα στο ΔΑΚ Γλυφάδας, ο Θρύλος ήταν κάτι περισσότερο από εντυπωσιακός.  Δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του, διατήρησε υψηλό ρυθμό τον οποίο δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν σε καμία περίπτωση οι «πράσινες» και έφτασε τη διαφορά μέχρι και +41 πόντους (64-32, 66-25, 69-28) στο τέλος της 3ης περιόδου και στους 44(!) (72-28).
Περισσότερα στο:http://www.osfp.gr/content/mpasket-gynaikwn/4837-paei-gia-laquo-stepsh-raquo-sth-lewforo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad