Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Προημιτελικοί Κορασίδων Play Off : Ελευθερία Μοσχάτου - Κρόνος Αγ. Δημητρίου. 33-63(0-2)


2-0 για τον Κρόνο που επιβεβαίωσε την δύναμή του. Τέλος σεζόν για τις κορασίδες που προσπάθησαν να σταθούν καλύτερα από το 1ο ματς και το κατάφεραν, καθώς ο Κρόνος δημιούργησε στο β΄ μέρος την διαφορά. Τα κορίτσια μας πάλεψαν απέναντι στον πολύ ισχυρό αντίπαλο, έχοντας άλλη εικόνα από το ματς στο Μπραχάμι, και παρά τις ελλείψεις μας όπως η αρχηγός Μαίρη Ρεπούση, που είχε μεγάλη συμβολή στη φετινή πορεία και βρισκόταν στον πάγκο μη μπορώντας να παίξει. 

Γι αυτήν και τις Μελίνα Καραπατάκη, Νικόλ Μαλλιαρού, σταματά η δράση τους στις κορασίδες και είναι πλέον νεανίδες. Η Ομάδα αναγνωρίζει την συμβολή τους στην ομάδα και στη φετινή πορεία, στον τίτλο της β΄ κατηγορίας και την άνοδο. Πιστεύουμε πως τα κορίτσια που μένουν θα έχουν μια καλή πορεία στην α΄ κατηγορία του 2016-2017. Έτσι λήγει η εξαιρετική σεζόν για τις κορασίδες μας.  Συγχαρητήρια στον κόουτς Γιάννη Παπαναστασίου και τα κορίτσια του.


Δεκάλεπτα :  10-16 , 19-30 , 26-45 , 33-63 

Διαιτητές : Πλιάκας , Αγρογιάννης 


Ελευθερία Μοσχάτου  ( Παπαναστασίου ) :  Μαλλιαρού Π. ,   Ρήγα 1 , Καραπατάκη Μ. ,  Βώλου 1 , Τάραμα 6 (1),   Τζιούτζιου 8 (2), Ρούτση 6 (1),  Προέδρου  ,  Μαλλιαρού Ν. 4     .

Κρόνος Αγ. Δημητρίου. (Λαγοπόδης) Καραπατάκη Ζ. 2 , Τσιμπίδη 10 , Τζανέτου 5 ,  Δημοπούλου , Κουλούρη , Μποσγανά 8 , Μπίτα , Κόκκαλη 9 (3), Μπαγκντασαριάν 6 , Γασπαράτου 15 (1), Λαμπράκη Μ. 4 , Χατζηλεοντή 4  .
Σε αυτόν τον αγώνα βρέθηκαν αντίπαλες οι Μοσχατιώτισσες αδελφές Καραπατάκη Μελίνα και Ζέτα που η πρώτη αγωνίζεται με την Ελευθερία Μοσχάτου και η δεύτερη με τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad