Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Η γιορτή λήξης των Ακαδημιών της Γλυφάδας

Aκόμα μια σεζόν φτάνει στο τέλος της για τις ακαδημίες μπάσκετ της ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
Με το εσωτερικό τουρνουά πιο συναρπαστικό από κάθε άλλη χρονιά, με τους διαγωνισμούς των μικρών μας αθλητών να φτάνουν την αγωνία στα κόκκινα και με το διπλό των γονέων να θυμίζει κάτι από τελικούς της Α1 (εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ!) η γιορτή λήξης είχε όλα τα συστατικά μιας επιτυχημένης εκδήλωσης. Ένα διαφορετικό χρώμα και μια μεγάλη δόση υπερηφάνειας έδωσαν οι βραβεύσεις, με το αντρικό τμήμα της Γλυφάδας να τιμάτε για την άνοδο στην Α΄ ΕΣΚΑΝΑ, οι νικητές των διαγωνισμών να παραλαμβάνουν τα κύπελλα τους και όλοι οι συμμετέχοντες να παίρνουν τα μετάλλια τους. Επίσης βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον σύλλογο οι Αντωνόπουλος Φιλήμονας, Μπίλλης Νίκος, Δαμόπουλος Ιωάννης, Ντούρας Στέλιος, Ζαχαριάς Σταύρος, Αναστασίου Στέφανος και Τσόκας Γεώργιος.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο κ. Παπανικολάου και την Δημοτική Αρχή για την υποστήριξη στο έργο μας, τον τομεάρχη αθλητισμού κ. Π. Δορκοφίκη, την Διοίκηση του ΔΑΚ Γλυφάδας και τον κ. Γ. Παραγιό για την αμέριστη βοήθεια που μας έδωσαν σε κάθε πρόβλημα μας, αλλά και όλους τους γονείς για την κατανόηση, την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για ακόμα μια χρονιά.
Καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβρη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad