Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

"Σ ΦΙ Γ Μoσχάτου":Πρωταθλήτρια ομάδα Κορασίδων Νότου 2017.

"Σ ΦΙ Γ ΜΟΣ"
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΝΟΤΟΥ 2017
με τις αθλήτριες Αγάθου Νίκη, Κουγιουμτζόγλου Μαρία, Λυκάκη Κορίνα, Κουζούπη Εύη, Ρίζου Ελένη, Βίκα Ευρυδίκη, Κλεισούρα Ευτέρπη, Κεχαγιά Ελευθερία, Ελευθεριάδου Θεώνη.
Πρωταθλήτρια κορασίδων νότου για 2η συνεχόμενη χρονιά η αθλήτρια μας Αγάθου Νίκη η οποία κατέκτησε 4 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια . 1η θέση στο σύνθετο ατομικό,1η θέση στο σχοινάκι, 1η θέση στεφάνι, 2η θέση στην μπάλα και 2η θέση στις κορύνες.
Στο σύνθετο ατομικό η Κουγιουμτζόγλου Μαρία κατέκτησε την 4η θέση, την 3η θέση στην μπάλα, την 4η θέση στο στεφάνι και 4η θέση στις κορύνες. Η Λυκάκη Κορίνα κατέκτησε την 7η θέση στο σύνθετο ατομικό, 4η θέση στην μπάλα και 6η θέση στο σχοινάκι. Η Κουζούπη Εύη κατέκτησε την 8η θέση στο σύνθετο ατομικό ( 1η θέση στην χρονιά της) και την 3η θέση στο στεφάνι. Η Ρίζου Ελένη κατέκτησε την 5η θέση στις κορύνες και η Βίκα Ευρυδίκη την 6η θέση στο στεφάνι.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στις 03-04 Ιουνίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου και συμμετείχαν 29 ομάδες με 85 αθλήτριες που είχαν πάρει την πρόκριση για την τελική φάση.
Πολλά πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας , στις προπονήτριες και σε όσους συνέβαλαν για την επίτευξη του στόχου μας ! !!
Για άλλη μια φορά μας κάνατε περήφανους !!!
Αποτελέσματα της Τελικής Φάσης Ρυθμικής Συλλόγων & Ατομικού Γ’ Κατηγορίας (Κορασίδων), Α’-Γ’-Δ’ Περιφερειών.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Λαύριο Αττικής, στο Κλειστό Γυμναστήριο (Άνω Όρια), στις 03-04 Ιουνίου 2017.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad