Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Επιστολή του επίτιμου προέδρου της ΕΣΚΑΝΑ Ι. Παλάτου στον υφυπουργό αθλητισμού

Προς τον
Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού
κ. Γεώργιο Βασιλειάδη

Κοινοποίηση:
ΕΣΚΑΝΑ
ΕΟΚ
ΣΕΠΚ
ΠΣΑΤ
Τομείς Αθλητισμού Κομμάτων

Αθήνα, 10 Ιουλίου 2017


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Μετά την πρωτοφανή ενέργεια του Δ.Σ. του ΣΕΦ να απομακρύνει την ΕΣΚΑΝΑ από τη φυσική της έδρα, η δήλωσή σας ότι η κυβέρνηση προχωρά στη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων στο ΣΕΦ, μοιάζει τουλάχιστον με κακόγουστη φάρσα.
Μου θυμίζει μάλιστα τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού του 1997, ο οποίος θ’ αναδιοργάνωνε τους ελεύθερους χώρους του ΣΕΦ, που στη συνέχεια γνώρισαν την απόλυτη παρακμή, καθώς κανένα έργο δεν πραγματοποιήθηκε.
Αιτούμαι, λοιπόν, την παρέμβασή σας ώστε να επανέλθει η ΕΣΚΑΝΑ στη φυσική της έδρα, καθώς και την καταβολή όλων των εξόδων για την μετεγκατάστασή της. Η Ένωση είναι φορέας επιδοτούμενος από το Ελληνικό Δημόσιο, δεν οφείλει, της οφείλουν.
Θα είναι η ελάχιστη δικαίωση των αείμνηστων ιδρυτικών μελών της ΕΣΚΑΝΑ, Πέτρου Καπαγέρωφ, Ηλία Ράλλη, Βασίλη Μουζακιώτη, αλλά και όλων όσων έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ελληνικό μπάσκετ, χωρίς να επιδιώκουν κανένα προσωπικό όφελος πλην της ικανοποίησης ότι στρέφουν και κρατούν τα παιδιά στον αθλητισμό.


Γιάννης Παλάτος
Ιδρυτικό Μέλος,
Επίτιμος Πρόεδρος ΕΣΚΑΝΑ
Αγν. Στρατιώτη 7
106 73 Καλλιθέα, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad