Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Λευκή ισοπαλία(0-0) του Μοσχάτου με την Κ17 του Ατρόμητου Αθηνών.

Το Μοσχάτο σε ένα ακόμα φιλικό αγώνα που έδωσε με τον Ατρόμητο Αθηνών(Κ17) για την καλύτερη προετοιμασία   για τις  αγωνιστικές υποχρεώσεις του που πρόκειται να έρθουν με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος Πειραιώς
 (Α Κατηγορία,1ος όμιλος) έφερε λευκή ισοπαλία (0-0) με τον καλό αντίπαλό του.

Το Μοσχάτο στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε και αυτό με μικρούς σε ηλικία όπως ο Ατρόμητος στην σύνθεσή του, μιας και στα τρία προηγούμενα φιλικά παιχνίδια αυτά τα παιδιά δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής .Έτσι ο προπονητής της ομάδας μας είχε την ευκαιρία να δει  τις δυνατότητες   τους σε αυτό τον αγώνα μιας και έπαιξαν αρκετό χρόνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν και αγωνίστηκαν  αρκετοί  καλύτεροι  παίκτες όπως ο Μπαμίχα,ο Μπουγάς,ο Γκορόγιας,Ο Σούφλας,ο Καραπιπέρης και άλλοι όπου ανέβασαν τον ρυθμό της ομάδας μας.Όμως έχοντας περισσότερο το μυαλό τους στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με την Κ20 του Ολυμπιακού που θα γίνει στο Ρέντη δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Σημασία έχει ότι αρχίζουν  να λύνουν τα πόδια των παικτών από την σκληρή προετοιμασία που έχει προηγηθεί  ώστε να βρεθούν σε λίγο στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που πρέπει.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad