Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Φιλική νίκη του Εθνικού επι του Φωστήρα με 1-0 στο "Ελ Πάσο".


Ο Εθνικός Πειραιά χωρίς να είναι καλύτερος από τον αντίπαλό του Φωστήρα εκμεταλλεύτηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου  την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε με τον  Νίκο Κατσικοκέρη και πέτυχε το μοναδικό τέρμα της σημερινής φιλικής αναμέτησης που πραγματοποιήθηκε στο  "Ελ Πάσο"της Καλλιθέας.
Και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι διαθέτουν καλό δυναμικό με καλά  σημάδια βελτίωσης όπου κατά την γνώμη μας θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της ΄Γ Εθνικής όπου θα συμμετέχουν την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Αξιοσημείωτο ο πολύς κόσμος που ήρθε να παρακολουθήσει τον αγώνα και έδειξε ικανοποιημένος από την καλή αγωνιστική κατάσταση των παικτών και των δύο ομάδων.

Εθνικός Πειραιά (Θύμιος Γεωργούλης) Βουτσινάς, Στασινός, Κρητικος, Ρουσσης, Γερόλυμος, Μισελ, Λεωνιδόπουλος, Ρομάνο, Παυλάκης Μακρυγιάννης, Κατσικοκέρης. Έπαιξαν ακόμη οι Σικαλιάς, Κομνηνός, Πεχλιβανίδης, Μπένα, Μάναλης, Σωπάσης, Χατζησάββας, Κατίδης.
Φωστήρας  (Κωστας Αρζένης)Παπαδόπουλος (75′ Ντέντές), Κωνσταντινίδης (75′ Νάστος), Μήτκας, Καλημέρης (75′ Παπαευθυμίου), Τσώνης, Ρόκας (55′ λ.τρ. Κόπελας), Νικολόπουλος (70′ Πρίκας), Χαρίτος (70′ Παπανικολάου), Ζαγοριανός (60′ Στρίγγας), Δωροβίνης, Μουσα Ποκόνγκ (46′ Μπιταξής).



Αυτό τον αγώνα  παρακολούθησαν και οι αθλητικοί παράγοντες του δήμου μας   Σταμάτης Καζατζής και Σούλης Φαναρίτης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad