Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Αντώνης Μπούτσης:Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση της διοίκησης του Φωστήρα, σχετικά με το βοηθητικό γηπεδάκι στο Δημοτικό Γήπεδο Σπύρος Γιαλαμπίδης!

O Αντώνης   Μπούτσης έγραψε στην προσωπική σελίδα στο "facebook"
Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση της διοίκησης του Φωστήρα, σχετικά με το βοηθητικό γηπεδάκι στο Δημοτικό Γήπεδο Σπύρος Γιαλαμπίδης!

Η έκπληξη προέρχεται από το γεγονός ότι η πρόσφατη ανάρτηση μου περί αυτού, δεν περιείχε καμία αναφορά στο ιστορικό σωματείο, αλλά περιείχε ερωτήσεις που αφορούσαν αποκλειστικά και μόνο την Δημοτική Αρχή και από την οποία μέχρι σήμερα, δεν έχω λάβει απάντηση.
Ξεκαθαρίζω καταρχήν, ότι σέβομαι και τιμώ την ιστορία όλων των ομάδων του Δήμου μας και ειδικά την μεγάλη ιστορική πορεία και το ειδικό βάρος του Φωστήρα.
Προχθές άλλωστε επισκέφτηκα το Διοικητικό Συμβούλιο του Φωστήρα και κατέθεσα συγκεκριμένη πρόταση οικονομικής βοήθειας, αναπτύσσοντας τους τρόπους με τους οποίους μπορεί αυτή να διεκδικηθεί από την Δημοτική Αρχή.
Σε κάθε περίπτωση, δεν αμφισβητώ την απάντηση του επίσημου Φωστήρα, περί δωρεάς του χλοοτάπητα από φίλαθλο της ομάδας και την μη παραχωρήση τους σε ιδιώτη και καλώ τη Δημοτική Αρχή, να αναλάβει πλέον και τις δικές της ευθύνες.
Συγκεκριμένα:
Μαζί με την παραχώρηση της χρήσης του βοηθητικού γηπέδου, η Δημοτική Αρχή είχε δεσμευτεί και για την αυτονόητη συντήρησή του. Δέσμευση όμως που δεν τήρησε, με αποτέλεσμα ο πλαστικός χλοοτάπητας του βοηθητικού γηπέδου να είναι σε αθλία κατάσταση και να χρήζει άμεσης αλλαγής ...
Με δεδομένη λοιπόν τη δωρεά του χλοοτάπητα από φίλαθλο της ομάδας , η Δημοτική Αρχή οφείλει να ξεκινήσει τις διαδικασίες, για την τοποθετήση του χλοοτάπητα, ώστε να αποδοθεί στις ακαδημίες του Φωστήρα που τον έχουν άμεση ανάγκη.
Έτσι μόνο θα έχει και πρακτικό αποτέλεσμα, η δωρεά ...

Aπο το  http://fostiras-1926.blogspot.gr/ διαβάσαμε  την ανακοίνωση του Φωστήρα
Αναλυτικά, το κειμενο:
Προς αποφυγή παραξηγήσεων θα θέλουμε να ενημερώσουμε τον κ. Μπούτση, ότι τα γήπεδα τα οποία ανήκουν στο δήμο Μοσχάτου-Ταύρου και χρησιμοποιούνται πως όφελος των ακαδημιών δεν έχουν παραχωρηθεί και ούτε πρόκειται να παραχωρηθούν σε ιδιώτη για εκμετάλλευση από τη διοίκηση. Ο σύλλογος μας έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι βαδίζεται στη νομιμότητα και στην καθαρότητα και καλό θα ήταν ο κ. Μπούτσης να αφήσει τον Φωστήρα έξω από τα πολιτικά του τρικ. Ο συνθετικός χλοοτάπητας που βρίσκεται έξω από τα γήπεδα, αποτελούν δωρεά φιλάθλου της ομάδας προς το σύλλογο για την εκμετάλλευση των ακαδημιών μας. Είναι η τελευταία φορά που η ομάδα μας απευθύνεται σε πολιτικό πρόσωπο που εξαπολύει επίθεση στον Φωστήρα μέσω του διαδικτύου.
Εμεις εδώ στο blog που είμαστε κοντά στα αθλητικά θέματα του δήμου μας  για το ανωτέρω θέμα απλά θα πούμε μήπως έχει δίκιο ο κύριος Μπούτσης σε αυτό που καταλήγει οτι... Με δεδομένη λοιπόν τη δωρεά του χλοοτάπητα από φίλαθλο της ομάδας , η Δημοτική Αρχή οφείλει να ξεκινήσει τις διαδικασίες, για την τοποθετήση του χλοοτάπητα, ώστε να αποδοθεί στις ακαδημίες του Φωστήρα που τον έχουν άμεση ανάγκη.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad