Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Στέφανος Φαναρίτης:"Είδαμε"αυτά που θέλαμε. Τελικά αυτό που ονειρευόμαστε παίρνει με σταθερά βήματα σάρκα και οστά για την ΑΕ Μοσχάτου .

Σήμερα η ΑΕΜ αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την εκπληκτική ομάδα του Ολυμπιακού Κ-17 στο προπονητήριο του Ρέντη. Καταρχήν ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό για την εξαιρετική φιλοξενεία. Μεγάλη ομάδα σε όλα.
Θα ήθελα να πω δυό λόγια για την ομάδα μου...
"Νά 'χα χίλια μάτια να την βλέπω..." Σήμερα όσοι είχαμε την χαρά να δούμε τον αγώνα πραγματικά "είδαμε"αυτά που θέλαμε. Τελικά αυτό που ονειρευόμαστε παίρνει με σταθερά βήματα σάρκα και οστά. Δεν αναφέρομαι στο σκορ γιατι πραγματικά δεν με ενδιαφέρει. Γιαυτό άλλωστε διαλέξαμε φιλικά με πολύ καλές ομαδες γιατί μέσα από αυτές τις δυνατές αναμετρήσεις γίνεσαι καλύτερος και προετοιμάζεσαι για τον σκοπό σου.
Πραγματικά περήφανος για την φετινή ΑΕΜ σε όλα τα επίπεδα. Α ομάδα, Ακαδημίες, προπονητές, παίκτες, συνεργάτες όλους.... Προχωράμε και το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που πρέπει. Και θα το χαρούν όλοι οι Μοσχατιώτες γιατί τους το χρωστάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad