Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΑΕ Μοσχάτου:Aπέκτησε τον Σταμάτη Σαπαλίδη


Μία απο τις ποιό μεγάλες μεταγραφές που έχει κάνει στην ιστορία της η ΑΕ Μοσχάτου είναι η απόκτηση του Σταμάτη Σαπαλίδη ,ο οποίος θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο την επιθετική γραμμή της ομάδας μιας και διακρίνεται για την ευχερεια στο σκοράρισμα  
 Ο Σταματης Σαπαλίδης γεννήθηκε στις 05-07-1990, και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο αλλά και στο κέντρο της επίθεσης. Την περίοδο 2012-13 ανακυρήχθηκε πρώτος σκόρερ όλων των ομίλων της Δ εθνικής πετυχαίνοντας σε 18 αγώνες 14 γκολ ενώ την επόμενη σεζόν , 2013-14, ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ του 5ου ομίλου της Γ Εθνικής και δεύτερος όλων των ομίλων της κατηγορίας, πετυχαίνοντας σε 27 αγώνες που αγωνίσθηκε, 24 γκολ.
Προηγούμενες ομάδες: Περαμαικός, Εθνικός Πειραιώς, Νίκη Βόλου, Αγία Παρασκευή, ΠΑΟ Ρουφ, Τράχωνες.




Α.Ε. Μοσχάτου FC

Η διοικηση της ΑΕ Μοσχατου με πολυ μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σταμάτη Σαπαλίδη. Μια απο τις μεγαλυτερες μεταγραφες στην ιστορια του συλλογου ,ενός ποδοσφαιριστή με συμμετοχές σε super league με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και football league με την φανέλα του Κισσαμικου.

Ο Σταματης Σαπαλίδης γεννήθηκε στις 05-07-1990, και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στα άκρα αλλά και στο κέντρο της επίθεσης. Την περίοδο 2012-13 ανακυρήχθηκε πρώτος σκόρερ όλων των ομίλων της Δ εθνικής πετυχαίνοντας σε 18 αγώνες 14 γκολ ενώ την επόμενη σεζόν , 2013-14, ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ του 5ου ομίλου της Γ Εθνικής και δεύτερος όλων των ομίλων της κατηγορίας, πετυχαίνοντας σε 27 αγώνες που αγωνίσθηκε, 24 γκολ.
Το 2014 ήρθε η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του με την μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα και τη συμμετοχή του
(20 συμμετοχές)στη super league ενώ το 2016 αγωνίσθηκε στη football league με τον Κισσαμικο.
Πέρσι έπαιξε με τη φανέλα του Ιωνικου στη
Γ Εθνική ενώ φέτος στο πρώτο μισό της σαιζόν ήταν βασικός με την φανέλα του
Α.Ο Αιγάλεω από όπου και αποκτήθηκε.
Σταμάτη σε καλωσορίζουμε με ευχές για πολλές επιτυχίες και πολλά γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad