Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πίτας του Σ.ΦΙ.Γ.Μοσχάτου.

Καλό Μήνα με υγεία & η νέα Αθλητική Χρονιά γεμάτη επιτυχίες !!
Ευχαριστούμε τα Max Perry Kallitheas που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μας πρόσφερε για την εκδηλώση μας την πεντανόστιμη πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Το φλουρί για φέτος το κέρδισε η αθλήτριά μας, νεάνιδα 1ης χρονιάς Κουγιουμτζόγλου Μαρία, .
Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πίτας του συλλόγου μας που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος που εκτέλεσαν τα προγράμματα τους εν όψη των αγώνων που ξεκινούν σε λίγες μέρες .
Μέσα σε αυτό το όμορφο κλίμα παρουσία της δημοτικής αρχής, διοίκησης, των προπονητριών, των αθλητριών όλων των τμημάτων Μοσχάτου - Ταύρου και των γονιών του συλλόγου μας έγινε η κοπή της πίτας.
Να ευχαριστήσουμε τον Πατέρα Χριστόδουλο από την ενορία Ταξιαρχών που έκανε τον αγιασμό για το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, τον κο Γεώργιο Φελλά αντιδήμαρχο περιβάλλοντος , καθαριότητας και ανακύκλωσης καθώς και υπεύθυνο των κλειστών γυμναστηρίων, τους δημοτικούς συμβούλους Κον Κοτζαμπασάκη Ευάγγελο υπεύθυνο των μαζικών τμημάτων του δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και τον Κο Μελίστα Θανάση , που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχήθηκαν τα καλύτερα για την συνέχεια του συλλόγου με πολλές επιτυχίες για τις αθλήτριες μας!!

https://www.facebook.com/S.FI.G.MOS?hc_ref=ARTRXD7_XL-XsYdiNUEjoNw-a04CWpEJJvpz_QQAaEtJrK8tv9HbMLa82u5h8qMVsM8

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad