Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Στέφανος Φαναρίτης:Περιμένουμε με χαρά την Κυριακή και θα φιλοξενήσουμε με σεβασμό την ομάδα του Ατρόμητου.




Stefanos Fanaritis



Την Κυριακή 04/02 ώρα 15.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου η Αθλητική Ενωση Μοσχάτου υποδέχεται τον Ατρόμητο Πειραιά.
Με μεγάλη μας χαρά θα ανταποδώσουμε την εξαιρετική φιλοξενεία του αντίστοιχου παιχνιδιού του Α γύρου. Ο Ατρόμητος διαχρονικά είναι φιλικό σωματείο και η μόνη "αντιπαλότητα" που υπάρχει είναι μόνον 90 αγωνιστικά λεπτά. Οι φιλίες κτίζονται και κρατάνε μια ζωή. Αυτές οι φιλίες δεν μπορεί να χαλάσουν ούτε κατά διάνοια απο "σπεκουλαδόρους" και κινδυνολόγους της πλάκας.
Με τους αθλητές του Ατρόμητου δεν μας χωριζει τίποτε, με τους φιλάθλους επίσης το αντίθετο μάλιστα.μας ενώνει η καλώς εννοούμενη τρέλα ,για την ομάδα του βέβαια ο καθένας. Με την Διοίκηση του Ατρομήτου είμαστε φίλοι, 25 και πλέον χρόνια και με μερικούς εχουμε.παιξει αντίπαλοι η συμπαίκτες και είναι μεγάλη η χαρά μας να τους φιλοξενήσουμε και να ευχαριστηθούμε ένα.όμορφο ποδοσφαιρικό.θέαμα με 2 από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Καταρχήν την Κυριακή δεν είναι ματς.δίχως άυριο για κανέναν. Δεν κρίνεται κανένα πρωτάθλημα γιατί έχει πολύ δρόμο ακόμα και πολλές αγωνιστικές στροφές...
Είναι ευκαιρία για όλο τον πειραια να έλθει στο γήπεδο και να δεί ένα ωραίο παιχνίδι.

Οι φίλοι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας του Ατρομήτου θα καταλαβουν τον χώρο της μικρής κερκίδας άνωθεν του κυλικείου και ένα ακόμα προκαθορισμένο με σαφή σήμανση τμήμα της μεγαλης κερκίδας (το μπροστινό προς την μικρή κερκιδα). Στο μεσαίο τμήμα θα φιλοξενηθούν οι ουδέτεροι θεατές ενώ οι φίλαθλοι του Μοσχάτου θα καταλάβουν το τμήμα της μεγάλης κερκίδας από τα ασπρα καθίσματα και προς την παραλία. Η κερκιδα πίσω από το τέρμα που βρίσκεται έμπροσθεν των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη θα καταληφθεί μόνο από τις Ακαδημίες μας και συνοδούς.
Στο γήπεδο θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη την οποία αιτήθηκε η ΕΠΣΠ και δεν ήταν διευκρινίζω απαίτηση των σωματείων. Θεωρούμε σωστή την κίνηση και θα βοηθησουμε το εργο τους με την άψογη καθ' ολα συμπεριφορά μας.
Στο γήπεδο θα υπάρχει αυστηρή είσοδος και δεν θα επιτραπεί σε ΚΑΝΕΝΑΝ να μπει χωρίς εισιτήριο η διαρκείας.
Η Αθλητική Ενωση Μοσχάτου περιβάλλει με αμέριστη εμπιστοσύνη την διοργανώτρια Αρχή την ΕΠΣΠ, την επιτροπή διαιτησίας και το σύνολο των διαιτητών του Πειραιά μας. Θα φροντίσουμε να συνδράμουμε.τα μέγιστα για να γίνει ένα όμορφο και χωρίς προβλήματα παιχνίδι.
Το ποδόσφαιρο δεν είναι "Ο πόλεμος των κόσμων" από την τριλογία του "πολέμου των άστρων". Είναι ένα παιχνίδι που αποτελλεί διέξοδο απο την σκληρή καθημερινότητα μας....
Δεν είναι η καθημερινότητα μας...
Περιμένουμε με χαρά την Κυριακή και θα φιλοξενήσουμε με σεβασμό την ομάδα του Ατρόμητου.
Τυχόν ανεγκέφαλοι ενθεν κακείθεν καλύτερα να μην έρθουν στο γήπεδο αλλιώς θα απομονωθούν. Ως πρόεδρος της ΑΕΜ και οικοδεσπότης θα τιμήσω την φιλοξενεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα με τον Ατρόμητο πλην της αγωνιστικής διακρισης του καθενός στα πλαίσια ενος πρωταθληματος.
Αντίπαλοι νοιώθουν μόνο τα.νοσηρά.και κακόβουλα μυαλά. Στις διοικήσεις των 2 σωματείων τέτοια δεν υπάρχουν.
Αλλωστε και τα δύο σωματεία τα συνδέουν και άλλοι δεσμοί καθώς βρίσκονται ομου κάτω απο την μεγάλη Πειραιωτικη ποδοσφαιρική αγκαλιά και έχουν κοινές αρχές και φιλοσοφία.
Φίλε Πρόεδρε αγαπημένε Σπύρο Μητρόπουλε καλώς να ορίσετε.
Σας περιμένουμε με αγάπη σεβασμό και 90 λεπτά μόνο αγωνιστική αντιπαλότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad