Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Μιας και εδώ είναι Μοσχάτο και Ελευθερία .. και ολα τα καλά μπορούν ίσως να συμβούν την τελευταία στιγμή δείχνοντας την ομορφιά του αθλητισμού!


Στην Φωτο  Ολγα Χατζηνικολάου ,Tania Chalivera-Nikolic,
Αρης Δημητρίου,Μιχάλης Κυριακάκης 


 Tο τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο κατέκτησαν οι  γυναίκες του Ολυμπιακού που νίκησαν σήμερα στην Γλυφάδα τον ΠΑΟΚ στον τελικό  αποτελεί ακόμη μία «χρυσή σελίδα» για τις Ερυθρολευκες.
Μία απο τις πρωταγωνίστριες ήταν και η μπασκετμπολίστρια Ολγα Χατζηνικολάου που την προηγούμενη Κυριακή επισκέφτηκε ως φίλαθλος του αθλήματος το κλειστό γήπεδο του Μοσχάτου για να παρακολουθήσει τον αγώνα "ντέρμπι" μεταξύ της Ελευθερίας Μοσχάτου με τον πρωτοπόρο Σπόρτιγκ.
Φυσικά ήταν κατι το πολύ σημαντικό για το φίλαθλο μπασκετικό κόσμο της πόλης μας.

Στην φώτο φαίνεται  ο πρόεδρος της Ελευθερίας Μοσχάτου Αρης Δημητρίου με τις διεθνείς μπασκετομπολίστριες που την φετινή χρονιά κάνει οτι είναι δυνατόν για να βρεθεί η ομάδα μας στην μεγάλη κατηγορία της Α1 Γυναικών.

Παρα την εντός έδρα ήττα  της Ελευθερία μας απο τον Σπόρτιγκ   βρέθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογία του 1ου ομίλου της Α2 Γυαικών  φυσικά  ολα τα καλύτερα μπορούν να συμβούν  για την ομάδα μας  μιας και απομένουν δύο αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad