Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φιλανθρωπικού χαρακτήρα Τουρνουά Μπάσκετ μεταξύ των ομάδων ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-Ε.Α.Σ.Υ.Α -ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. (ΦΩΤΟ-VIDEO)






Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Πόλις Καλλιθέας κ ειδικά στον Πρόεδρο κ. Γούβαλη ,τον Γραμματέα κ. Ριχάρδο Κωνσταντίνο ,τον ταμία και ψυχή της εκδήλωσης , Αχιλλέα Μπογδανίδη,την Μαρία Γούβαλη, το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ.Πάκο για την συμβολή του στην επίτευξη αυτού του ιερού σκοπού . Τέλος θερμές ευχαριστίες στον δημοσιογράφο Σωτήρη Γεωργίου που παρουσίασε την εκδήλωση και έναν πραγματικό φίλο τον Σάκη Τζαλαλή ,έναν πραγματικό εραστή της καλαθοσφαίρισης ο οποίος τίμησε την εκδήλωση με την ομάδα της Βουλής των Ελλήνων που είχε μαζί της πλήθος πολιτικών προσώπων όλων των κομμάτων ,το Δήμο Καλλιθέας και τον κύριο Ευσταθίου για τη συμβολή τους στην εκδήλωση με την παραχώρηση του γηπέδου και τα κύπελλα και τα μετάλλια που μας παρείχαν για τις διάφορες βραβεύσεις ,και το Δήμο του Αιγάλεω ,τον Δήμαρχο Αιγάλεω Δημήτρη Μπίρμπα και το κοινωνικό παντοπωλείο Αιγάλεω ,για την απίστευτη προσφορά τους σε τρόφιμα και φάρμακα.Ευχαριστουμε επίσης τον κο Αντώνη Τσάτσο απο τα αρτοποιεία Ηπειρος και τη Νέκταρ Σερρών για την γευστική και δροσιστική προσφορά τους . Όλοι μαζί, ως συντελεστές αυτής της προσπάθειας , σταθήκαμε πιστεύω αρωγοί στο απίστευτο κοινωνικό έργο που προσφέρει ο πατέρας Αντώνιος και η Κιβωτός του Κόσμου, μαζεύοντας τρόφιμα ,φάρμακα και χρήματα για τα παιδάκια που φιλοξενούνται σε αυτήν . Πραγματικά σήμερα γέμισε η ψυχή μας κ νιώσαμε πολύ ευτυχισμένοι . Να είστε όλοι καλά κ καλή Ανάσταση.

Περισσότερα σε λίγο







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad