Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ξεκίνημα και για τους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές του Μοσχάτου

Έναρξη ποδοσφαιρικής περιόδου 

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 17:00 ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ! 

ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

  ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ
Το ταξίδι ξεκινάει από το Μοσχάτο το 2005 σε εκδηλώσεις του ΟΝΑ και που έλαβαν μέρος οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού – Εθνικού και Μοσχάτου.
Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ήταν η αφορμή για να δούμε το θέμα πιο ζεστά αφενός για να αθληθούμε και αφετέρου για να βλεπόμαστε συχνότερα παλαιοί συμπαίχτες και φίλοι. Τα δύο τρία πρώτα χρόνια κύλησαν με προπονήσεις χωρίς κάτι το ιδιαίτερο όμως
υπήρξε αθρόα προσέλευση ποδοσφαιριστών που αρκετοί από αυτούς ήλθον είδων και απήλθων. Το 2009 όσοι επιμείναμε σε αυτή την προσπάθεια παίξαμε αρκετά φιλικά παιχνίδια με ΠΑΟ –ΑΙΓΑΛΕΩ – ΙΩΝΙΚΟ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ κ.α. που τα αποτελέσματα μας έκαναν να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Το 2010 λάβαμε μέρος στο πρωτάθλημα ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ παίζοντας όμως δυστυχώς όχι αρκετά παιχνίδια. ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ .Συμφωνήσαμε όμως να συνεχίσουμε διότι είχαμε μπει πλέον σε γνωστούς ρυθμούς αλλά και γιατί αυτό μας ευχαριστούσε ιδιαίτερα.
Αυτά μας έκαναν δυνατούς και μας γέμισαν ελπίδες. Εφέτος με την ανοχή του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΕΡΑΙΑ λάβαμε κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα με επιτυχία και χωρίς τραυματισμούς. Οι ποδοσφαιριστές μας συμμετείχαν σε όλα τα παιχνίδια της μικτής για φιλανθρωπικούς σκοπούς και όχι μόνο και επίσης κάναμε και την παρθενική μας εμφάνιση εκτός Αθηνών (Ψαχνά) με επιτυχία. Το δυναμικό μας είναι 25 αθλητές από 39-65 ετών και ο κάθε ένας ανάλογα με τις υποχρεώσεις του ακολουθεί τον σύνδεσμο.
Προβλήματα υπάρχουν αρκετά με πιο σημαντικό αυτό του γηπέδου.
Οι έλλειψη ωρών από την ημέρα της Δευτέρας μας υποχρεώνει να παίζουμε σχεδόν κάθε αγωνιστική εκτός έδρας και τα πράγματα να μην είναι τόσο βατά για την ομάδα.
Ελπίζουμε όλοι εμείς οι εραστές της επίσημης αγαπημένης η φετινή χρονιά να είναι ορόσημο για το μέλλον των παλαίμαχων που σκοπό έχουν την προώθηση των αξιών και τις ευγενούς άμιλλας. Καθώς και την συνένωση όλων των Βετεράνων. Τέλος αφού ευχαριστήσω από καρδιάς τον σύνδεσμο Παλαίμαχων Πειραιά και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο Ν. Σιδηρόπουλο για την ανοχή που έδειξαν αλλά και την επιμονή να μας κλείσουν στην αγκαλιά τους (νομίζω ότι το πέτυχαν.)
Θέλω να σας πληροφορήσω ότι είμαστε βάση καταστατικού και επίσημα πλέον ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΙΛΑΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ.
 
πληροφορίες απο την σελίδα τους στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad