Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Φωστήρας: «Έκλεισε» Μπερνιδάκη-Φιλικό με τον Ατρόμητο την Τετάρτη



Σε μια ακόμη σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του Ταύρου καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου  Μπερνιδάκη.Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ιστορικού συλλόγου αναφέρει:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Νίκου Μπερνιδάκη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 25 χρονών και μπορεί να αγωνιστεί ως επιθετικός. Πρόκειται για χαρισματικό «κυνηγό» του οποίου οι παραστάσεις από τα Ιταλικά γήπεδα «μιλούν» από μόνες τους. Συγκεκριμένα, ο Μπερνιδάκης έχει αγωνιστεί σε Πάρμα (1 συμμετοχή στο Κύπελλο Ουέφα(!)), Μπολόνια (Β’ κατηγορία), ενώ να σημειωθεί ότι έχει κατακτήσει και πρωτάθλημα με την φανέλα της Σπαλ στην Γ’ κατηγορία της Ιταλίας. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τους «παρμέντσι» στην Αρτμέντια Μπρατισλάβας (ομάδα της Α’ κατηγορίας της Σλοβακίας), ενώ ένα χρόνο αργότερα μεταγράφηκε στο Αιγάλεω, την περίοδο που η ιστορική ομάδα συμμετείχε στην Β’ Εθνική. Εν συνεχεία εντάχθηκε στο ρόστερ της Μόναχο 1860 για έξι μήνες, ενώ την περσινή περίοδο προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Προοδευτική, πραγματοποιώντας μάλιστα εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χρώματα των «βυσσινί».

Φιλικό με Ατρόμητο την Τετάρτη!
Το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι αναμένεται να δώσει αύριο ημέρα Τετάρτη ο «Φονέας», ο οποίος θα υποδεχτεί στις 18.00 στο «Σπύρος Γιαλαμπίδης» τον Ατρόμητο Πειραιά στο πλαίσιο της προετοιμασίας.  Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Κώστας Ψυρόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών κάτι που σημαίνει ότι θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε περισσότερα στα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad