Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Μετάθεση της έναρξης Πρωταθλημάτων της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας

Δελτία Τύπου (27/09/2012)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ  ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΠΕΡΙΑΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (6-7.10.2012)
ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Α’  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των σωματείων ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ και ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, προκειμένου να εξαντλήσουν τα όποια περιθώρια πιθανόν υφίστανται για την συμμετοχή τους σε ανώτερη κατηγορία και επιδιώκοντας να εξελιχθεί εύρυθμα η αγωνιστική διεξαγωγή και διεκπεραίωση του Πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά, αποφασίζει (το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π.) την μετάθεση έναρξης του Πρωταθλήματος της Α’  Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και των δυο ομίλων, για τις 6-7.10.2012.
Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κατανοεί ότι η συγκεκριμένη απόφαση δημιουργεί και αλλαγή στον προγραμματισμό των σωματείων της Α’  Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, όμως αξιολογώντας και συνυπολογίζοντας το ισχυρό αίτημα των δυο ιστορικών σωματείων της, αποφάσισε να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα συμμετοχής τους και παράλληλα να διασφαλίσει την ομαλή και επί «ίσοις όροις» διεξαγωγή του Πρωταθλήματος της Α’  Ερασιτεχνικής Κατηγορίας με την έναρξη του στις 6-7.10.2012.
Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ διαβεβαιώνει ότι κατά τον ίδιο τρόπο θα λειτουργούσε και θα λειτουργήσει  ισότιμα σε τυχόν εκδοχή αγωνιστικής διεκδίκησης πρόεκυπτε για κάθε σωματείο της.


Απο το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

http://www.epspeiraia.com/news_detail.php?id=240 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad