Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Μπούκουρης: «Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα»

Στόχος του Βαγγέλη Μπούκουρη είναι να δουλεύει με όλες τους τις δυνάμεις για να προσφέρει στον Φωστήρα, όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του.
Ο Έλληνας αμυντικός μέσος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Ταύρου για τη φετινή σεζόν που θα βρει τον «Φονέα των γιγάντων» στην Football League 2 αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

«Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας δουλεύουμε όλα τα παιδιά σε καθημερινή βάση. Αυτό αντικατοπτρίζεται και από τα φιλικά που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής, στα οποία έχουμε πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις. Σκοπός είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια προκειμένου να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος'», ανέφερε αρχικά.
Και συνέχισε για τους προσωπικούς του στόχους: «Δουλεύω συνεχώς ώστε να μπορώ να τηρήσω τις εντολές του προπονητή μου. Προσπαθώ να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου για να προσφέρω στον σύλλογο».

Τέλος, αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις του Φωστήρα, ο Βαγγέλης Μπούκουρης, απάντησε: «Από το περσινό ρόστερ αποχώρησαν αρκετά παιδιά τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα. Παρ' όλα αυτά οι άνθρωποι της διοίκησης κάλυψαν αυτά τα κενά. Στο φετινό έμψυχο δυναμικό υπάρχουν εξίσου καλοί και έμπειροι παίκτες, οι οποίοι προσφέρουν αρκετή ποιότητα στο σωματείο».



http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League-2/Notios-Omilos/item/254238-Mpoykoyrhs-Doyleyoyme-gia-na-eimaste-etoimoi-sthn-premiera 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad