Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

VOLLEY ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Στόχος η παραμονή..

 Γράφτηκε από  Αρβανιτίδης Δημήτρης

Την περσινή περίοδο ο ΑΟΠ Μοσχάτου κέρδισε την άνοδο στην Α2 γράφοντας την δική του ιστορία. Φέτος η ομάδα των Νοτίων προαστίων έχοντας πραγματοποιήσει ριζική ανανέωση ξεκινά την χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες, θέτοντας βασικό στόχο την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο μπορεί να πετύχει…

Την εξασφάλιση της παραμονής τους σε μια ανανεωμένη, αλλά πάντα απαιτητική Α2 έθεσαν στόχο πρόεδρος, προπονητής και παίκτες του ΑΟΠ Μοσχάτου λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Μετά την περσινή άνοδο, το Μοσχάτο πραγματοποίησε ριζική ανανέωση δημιουργώντας ουσιαστικά μια νέα ομάδα. Μια ομάδα που θα βασίζεται στην εμπειρία ορισμένων παικτών, αλλά ταυτόχρονα στο ταλέντο και τον νεανικό ενθουσιασμό πολλών αθλητών που έχουν κίνητρα και φιλοδοξίες…

Με τεχνικό τον Θρακιώτη Ανέστη Μαλτίδη και παρουσίες όπως του Αγγέλη και του Αδαμόπουλου, ο ΑΟΠ Μοσχάτου δηλώνει έτοιμος και αισιόδοξος να διεκδικήσει ότι του αναλογεί στην φετινή Α2.

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» Νεκτάριος Χαλβατζής μιλώντας στο Greekvolley.com για τη νέα χρονιά και τους στόχους του ΑΟΠ Μοσχάτου υπογράμμισε «Αυτή τη στιγμή μετά την άνοδο που είχαμε, στόχος μας είναι η παραμονή στην Α2. Θέλουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά της ομάδας. Να παίξουν βόλεϊ και να το ευχαριστηθούν. Τώρα από εκεί και πέρα αν και εφόσον προκύψει κάτι δεν θα πούμε και όχι. Πάντα είναι πρόκληση να πάς σε μια μεγαλύτερη κατηγορία. Βέβαια και εδώ που είμαστε είναι μια υπέρβαση για την ομάδα, μιας και δεν έχει δικά της παιδιά» και συμπλήρωσε «Το φετινό ρόστερ έχει ολοκληρωθεί. Φέτος έχουμε δημιουργήσει μια νέα ομάδα. Μια ομάδα με νέα παιδιά που έχουν όρεξη να κάνουν το καλύτερο για να προβληθούν τα ίδια και βεβαίως ο σύλλογος μας. Το Μοσχάτο τόσα χρόνια βρίσκεται δίπλα στους αθλητές και τα προβλήματά τους και προσπαθούμε πάντα να κρατάμε αυτό το οικογενειακό κλίμα».

Μαλτίδης : Όσο ψηλότερα μπορούμε

Από την πλευρά του ο Ανέστης Μαλτίδης έχοντας ολοκληρώσει την 4η εβδομάδα της προετοιμασίας της ομάδας αναλύοντας τους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά τόνισε πως βασικός στόχος για την ομάδα είναι να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στην κατηγορία.

«Στόχος του Μοσχάτου στην Α2 είναι να έχει μια αξιοπρεπή πορεία σ’ αυτή τη καινούργια και άγνωστη ουσιαστικά κατηγορία. Πηγαίνουμε καλά. Έχουμε μια ομάδα που είναι συνδυασμός έμπειρων παικτών με νέους και ταλαντούχους αθλητές και θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συναντήσουμε στο πρωτάθλημα και θέλουμε να πηγαίνουμε βήμα – βήμα. Πρώτα από όλα να έχουμε υγεία και παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε τι θα καταφέρουμε».

Όσον αφορά το πρωτάθλημα ο Ορεστιαδίτης τεχνικός των «ροσονέρι» τόνισε χαρακτηριστικά «Νομίζω πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι δύο ταχυτήτων. Το πρώτο γκρουπ θα είναι με αυτές που έχουν στόχο την άνοδο και το δεύτερο αυτές που θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Είναι μια αναγνωριστική χρονιά θα έλεγα».

MOSXATO-TEAM-2012Στόχος η παραμονή και οι εμπειρίες

Ο Θύμιος Αδαμόπουλος μπορεί να αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα της φετινής χρονιάς, ωστόσο μόνο νέος δεν θεωρείται στην ομάδα. Ο έμπειρος ακραίος, έχοντας φορέσει στο πρόσφατο παρελθόν την φανέλα της ομάδας, επέστρεψε στο Μοσχάτο και αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική μονάδα στα χέρια του Ανέστη Μαλτίδη.

Αναφερόμενος στη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αδαμόπουλος τόνισε «Το Μοσχάτο ουσιαστικά είναι μια νέα ομάδα, καθώς φέτος έχουν έρθει πολλά νεαρά παιδιά. Είναι η πρώτη μας χρονιά στην Α2 και βασικός μας στόχος είναι να βρεθούμε στην πρώτη 5άδα του βαθμολογικού πίνακα. Υπάρχει όρεξη από όλους μας και ταλέντο και πιστεύω πως με την δουλειά θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Ο Όμιλός πιστεύω θα είναι αρκετά ανταγωνιστικός  αφού οι ομάδες είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο».  

Ο Παναγιώτης Παπαδέας, που μαζί με τον Φελερή είναι δανεικοί από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, φιλοδοξεί  να έχει μια «γεμάτη» και πετυχημένη χρονιά αποκτώντας εμπειρίες και παραστάσεις για το μέλλον.

«Είναι δύσκολη η αλλαγή και οι απαιτήσεις για μένα, αλλά με την βοήθεια του προπονητή μου και των συμπαικτών μου θα είναι πιο εύκολη η προσαρμογή. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ, να ευχαριστηθούμε αυτό που κάνουμε, να έχουμε οικογενειακό κλίμα εντός και εκτός γηπέδου και από εκεί και πέρα ότι προκύψει. Για μένα η χρονιά είναι ένα σκαλί στην καριέρα μου, καθώς θα μπορέσω να τεστάρω τις δυνατότητές μου σε επίπεδο ανδρών πλέον που είναι διαφορετικό από τα παιδικοεφηβικά» υπογράμμισε ο νεαρός πασαδόρος του ΑΟΠ Μοσχάτου.

Από την πλευρά του ο Φώτης Κορλός προερχόμενος από τις ακαδημίες της ομάδας τόνισε  «Έχουμε ένα αρκετά νεανικό σχήμα μιας και υπάρχουν μερικοί έμπειροι παίκτες και οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουμε με όπλο τον ενθουσιασμό και το πάθος μας. Μπορεί η Α2 να μην είναι όπως ήταν παλιά, ωστόσο παραμένει μια μεγάλη κατηγορία και βασικός μας στόχος είναι αρχικά η εξασφάλιση της παραμονής μας. Ξέρουμε τι θέλει και τι ζητά ο προπονητής μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Τέλος ο Θάνος Αντωνιάδης μιλώντας για τη νέα χρονιά επεσήμανε «Η ομάδα είναι νεοσύστατη. Σημασία έχει να αποκτήσουμε γρήγορα την απαιτούμενη ομοιογένεια. Η ομάδα είναι νεανική με λίγους έμπειρους παίκτες, αλλά αυτό μπορεί να είναι και το πλεονέκτημα της. Πιστεύω πως με την παραμονή μας θα ήμαστε όλοι ικανοποιημένοι». 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad