Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Γλυφάδα -Φωστήρας 2-2 .στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων το τελικό 2-2!

 
Τι και αν ο Φωστήρας βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0 μέχρι το 86΄, η γηπεδούχος Γλυφάδα κατάφερε να σώσει την… παρτίδα, «κλέβοντας» τελικά το βαθμό της ισοπαλίας στην πρεμιέρα του Νοτίου Ομίλου της Football League 2.
Ο ιστορικός «Φονέας» άνοιξε το σκορ με τον Δωροβίνη στο 38΄, ενώ πριν καλά καλά συνέλθουν από το σοκ οι γηπεδούχοι, μάζεψαν και δεύτερη φορά την μπάλα από τα δίχτυα τους με θύτη τον Κούτρο (45΄)!
Και ενώ όλα έδειχναν πως οι «κιτρινόμαυροι» θα ξεκινούσαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των νοτίων προαστίων είχαν διαφορετική άποψη και όχι μόνο μείωσαν με τον Λίγκο στο 86΄, αλλά ο Καλογιάννης τιμώρησε τον Φωστήρα που είχε στρογγυλοκαθίσει στο μαξιλαράκι του 2-0, «γράφοντας» στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων το τελικό 2-2!

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League-2/Notios-Omilos/item/262285-Glyfada-Fwsthras-Psychroloysia-gia-ton-Fonea 


Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad