Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Με την συμπαράσταση του κόσμου της προσδοκά η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου σε ένα καλό αποτέλεσμα στο αυριανό εκτός έδρας του αγώνα με την Ολυμπιάδα Κερατσινίου!

To Σάββατο το μεσημέρι  (15:30 μμ) στο γήπεδο των Σιταποθηκών με την Ολυμπιάδα Κερατσινίου  η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου θα δώσει το τρίτο  της παιχνίδι για το πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της 'ΑΠειραιώς.

Η Ολυμπιάδα Κερατσινίου παρότι δεν ξεκίνησε τόσο καλά στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος της ΕΠΣΠειραιά (έχει δύο ήττες) θα πρέπει να υπολογιστεί ότι πέρσι αγωνίζονταν στην 'Δ Εθνική όπου στάθηκε με αξιώσεις και ότι διαθέτει ένα πολύ καλό νεανικό δυναμικό.Και σίγουρα δεν θα θέλει να έχει και άλλες βαθμολογικές απώλειες ειδικά μέσα στο γήπεδό της.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του  Μοσχάτο μας  θα πρέπει να κρατήσει ψηλά την θετική ψυχολογία με την οποία διακατέχεται τον τελευταίο καιρό αλλά δεν πρέπει να ξεχνά ότι πρέπει να αποδεικνύει συνέχεια σε κάθε αγώνα ότι δεν είναι τυχαία στην κορυφή της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου της Ά ΕΠΣΠειραιά.
Για αυτό λοιπόν προσπαθεί να πετύχει την καλή εκτίμηση της αγωνιστικής κατάσταση του αντιπάλου,αυτοσυγκράτηση και προσπάθεια για  μεγιστοποίηση της απόδοσης της ομάδας την ώρα του αγώνα.
    
Εξάλλου αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι περιμένουμε ο κόσμος της ομάδος να είναι και πάλι κοντά της όπως με το παιχνίδι με τον Φοίνικα την προηγούμενη Κυριακή. Και ότι διακατέχεται από  αισιοδοξία   ότι η ομάδας μας θα καταφέρει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο αυριανό κρίσιμο αγώνα της.

 Απόντες θα είναι από τον αυριανό αγώνα ο Δριστέλας  ο Καρδάρας  και ο Λαλιάνι λόγω τραυματισμών.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

 Το πίνακα βαθμολογίας του ομίλου τον πήραμε απο το http://www.sportactive.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3926:2012-09-25-15-38-24&catid=61:2010-02-26-07-58-46&Itemid=105.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad