Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ντάφλας: Κάναμε το παιχνίδι «πέτρα, ψαλίδι, μολύβι, χαρτί» και κέρδισα…

Στην δυσκολία που το Μοσχάτο «λύγισε» την αντίσταση της Ολυμπιάδας στάθηκε ο Θωμάς Ντάφλας. Ο… χρυσός σκόρερ των «πρασίνων» (με άπιαστη εκτέλεση φάουλ) υποστήριξε: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Ολυμπιάδα έχει καλό υλικό, ενώ είχε και την αλλαγή προπονητή που θα συσπείρωνε την ομάδα ακόμα περισσότερο.

 Με αυτή τη νίκη που πετύχαμε αποδείξαμε εκ νέου πως είμαστε δυνατή ομάδα που έχει όλα τα φόντα να διακριθεί μέχρι το τέλος. Πιστεύω πως δίκαια επιβληθήκαμε, καθώς δημιουργήσαμε περισσότερες φάσεις, αλλά ήμασταν άτυχοι και άστοχοι στην εκτέλεση. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και εμείς με πολύ δουλειά συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Όσο για το φάουλ που εκτέλεσε και κατέληξε στο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, ο 19χρονος άσος αποκάλυψε αφοπλιστικά: «Ήταν να εκτελέσω εγώ ή ο Στούπης το φάουλ. Κάναμε το παιχνίδι «πέτρα, ψαλίδι, μολύβι, χαρτί» και κέρδισα…».





Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad