Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Nίκη-Πρόκριση για τον Φωστήρα επί της Ζακύνθου με 4-0 για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος. δείτε και τις δηλώσεις των δύο προπονητων μετά τον αγώνα


 
Πριν λίγο ολοκληρώθηκε ο αγώνας του δημοτικού σταδίου του Ταύρου όπου ο Φωστήρας κέρδισε 4-0 τη Ζάκυνθο και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
 

 
Η Ζάκυνθος έδειξε σαφώς βελτίωση σε πολλούς τομείς, όμως και πάλι "προδόθηκε" από αμυντικά λάθη με αχίλλειο... πτέρνα τις στημένες φάσεις. 
 
Από δύο τέτοιες δέχθηκε τα δύο πρώτα γκολ και στη συνέχεια δεν κατάφερε να αντιδράσει. Το τελευταίο γκολ προήλθε από πέναλτι κι όταν όλα είχαν κριθεί και η Ζάκυνθος έκανε τελευταία προσπάθεια να σημειώσει γκολ, έχοντας βγει στην επίθεση.
 
Οι παίκτες του Ζόραν Γέβτοβιτς βγήκαν μπροστά απειλώντας κάποιες φορές την εστία του Φωστήρα με σουτ έξω απ' την περιοχή, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν.
 
 
Το "φιλμ" του αγώνα
 
  9΄:   Κάθετη πάσα του Δωροβίνη στον Κάμπα, ευτυχώς για τη Ζάκυνθο βγήκε με τα πόδια και απομάκρυνε άμεσα ο Βασιλακόπουλος που αντιλήφθηκε τον κίνδυνο 
 
 
12΄:   ΓΚΟΛ... Ο Δωροβίνης εκτελεί φάουλ έξω απ' την περιοχή, ο Τσώνης στο δεύτερο δοκάρι μόνος του ανενόχλητος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Βασιλακόπουλου (1-0)
 
 
18΄:   Η πρώτη σοβαρή... επίσκεψη της Ζακύνθου στα καρέ του Φωστήρα. Ο Σολομωνίδης κάνει τη σέντρα, ο Σιάννης σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, έπιασε την κεφαλιά, που όμως ήταν αδύναμη και κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα
 
 
32΄:   Ο Παπαστεργίου εκτελεί φάουλ από μακριά έξω απ' την περιοχή, ο Μπότος προσπαθεί να μπλοκάρει, δύσκολα, η μπάλα φεύγει και καταλήγει κόρνερ (ανεκμετάλλευτο)
 
 
42΄:   ΓΚΟΛ... Ο Δωροβίνης φάουλ, ο Τσώνης κεφαλιά "ψαράκι" από το ύψος του πέναλτι και 2-0 για το Φωστήρα 
 
 
64΄:   Φάουλ Τσίτση πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι του Μπότου η μπάλα 
 
Τον αγώνα παρακολούθησε  ο δήμαρχος Μοσχάτου&Ταύρου μαζί τον πρόεδρο του Φωστήρα και άλλα μέλη της δημοτικής αρχής. 
 
76΄:   Ευκαιρία για το Φωστήρα. Ο Δωροβίνης εκτελεί κόρνερ, ο Βασιλακόπουλος άστοχη έξοδο, ο Κούτρος κάνει το πλασέ και ως από μηχανής Θεός ο Τσίλης με κεφαλιά διώχνει πάνω απ' τη γραμμή
 
 
81΄:   ΓΚΟΛ...  Πολλή ωραία αλλαγή μπάλας των Τσώνη, Δωροβίνη, Ψαρρή, ο τελευταίος από πλάγια "κόβει" παράλληλα στην περιοχή και ο Βαβάτσικος που ακολουθούσε με πλασέ στην κίνηση κάνει το 3-0 για το Φωστήρα 
 
 
86΄:   Η καλύτερη φάση για τη Ζάκυνθο. Ο Κερμενίδης σέντρα, ο Βυθούλκας στη μικρή περιοχή πιάνει την κεφαλιά κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα, πετάχτηκε ο Μπότος και με σπουδαία απόκρουση διατήρησε την εστία του ανέπαφη
 
 
90΄+3΄:  ΔΟΚΑΡΙ-ΠΕΝΑΛΤΙ-ΓΚΟΛ... Ο Δωροβίνης επιχείρησε με βραζιλιάνικη... λόμπα να κρεμάσει το Βασιλακόπουλο. Η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ο Κοόυτρος τη διεκδίκησε για να τη στείλει στα δίχτυα, έπεσε πάνω του ο Τσορμπατζίδης τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Δωροβίνης κι έγραψε το 4-0 
 
 
Οι συνθέσεις: 
 
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος, Τασουλής, Παραράς, Δωροβίνης, Μπούμπας (77΄ Φωστέρης), Πεταυράκης, Τζώνης, Μπιλίτσης, Παντελής (58΄ Ψαρρής), Κούτρος, Κάμπας (69΄ Βαβάτσικος)
 
ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ζόραν Γέβτοβιτς): Βασιλακόπουλος, Φιλάι, Τσολακούδης, Τσίλης, Τσορμπατζίδης, Πετράκος, Μιλόσεβιτς (62΄ Καλόγερος), Παπαστεργίου (78΄ Βυθούλκας), Τσίτσης, Σιάννης, Σολομωνίδης (31΄ Κερμενίδης)
 
*** Διαιτητής ήταν ο Τσαμούρης από τον Πειραιά που κιτρίνισε τους Ψαρρή, Κούτρο, Μπούμπα (Φωστήρας) και Παπαστερίου (Ζακύνθου)
 
 
 
Κώστας Ψυρόπουλος (προπονητής Φωστήρα)
 
"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς μετά το 2-2 του πρωταθλήματος (είχαμε προηγηθεί με 2-0). Θέλαμε να ξεχάσουμε το κυριακάτικο παιχνίδι γρήγορα. Μπήκαμ δυνατά με τον ίδιο ρυθμό και καταφέραμε να σημειώσουμε δύο γκολ.
 
Έπρεπε στη συνέχεια να αμυνθούμε σωστά και να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα, κάτι που καταφέραμε.
 
Παίξαμε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.
 
Για το ματς της επόμενης φάσης με τα Χανιά, είναι ματς στην έδρα μας και πρέπει να το χτυπήσουμε για να πάρουμε την πρόκριση".
 
 
Ζόραν Γέβοτιβτς (προπονητής Ζακύνθου)
 
"Συγχαρητήρια στο Φωστήρα και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Το σκορ είναι δυστυχώς πλασματικό. Ήμασταν καλοί, ο αντίπαλος είχε υπεροχή αλλά κατάφερε σε τέσσερις φάσεις να βάλει τέσσερα γκολ. Τα δύο ήταν από στημένα, το τρίτο από το πουθενά... και το τέταρτο με πέναλτι.
 
Δείξαμε βελτίωση σε σχέση με τον αγώνα του πρωταθλήματος και δημιουργήσαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι.
 
Έχουμε την πιο νέα ομάδα ηλικιακά σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες. Θέλει υπομονή. Πιστεύω η συνέχεια θα είναι καλύτερη για εμάς. 
 
Πρέπει να δουλέψουμε πολύ να βελτιώσουμε τα λάθη και να έχουμε σωστά τελειώματα στην επίθεση για να σημειώνουμε γκολ". 
  
 περισσότερα στο
http://www.ioniansports.gr/football/aps-zakynthos/8201-2012-10-24-13-41-16 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad