Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Volley Γυναικών: Mετά από μία συναρπαστική μάχη ο ΑΟΠΕ Μοσχάτου κέρδισε τον Αίολο Ταύρου με 3-2 σετ για το πρωτάθλημα της Ά ΕΣΠΕΔΑ..

                            Τα σετ (17-25,22-25,25-21,25-20,15-11)

Oι δύο γυναικείες ομάδες του δήμου μας για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της 'Α ΕΣΠΕΔΑ  αναμετρήθηκαν μεταξύ τους στο κλειστό της παραλίας χτες  το βράδυ,όπου έπειτα από μία συναρπαστική μάχη ο ΑΟΠΕ Μοσχάτου κέρδισε τον Αίολο Ταύρου με 3-2 σετ.Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με κερδισμένους φυσικά όλους του φιλάθλους που θα το παρακολούθησαν.

Στην αρχή ο  Αίολος Ταύρου με την δυναμή του κατάφερε να αιφνιδιάσει τον γηπεδούχο ΑΟΠΕ Μοσχάτου να δημιουργήσει μεγάλο εκνευρισμό στην ομάδα του Ανέστη Μαλτίδη και να πάρει τα δύο πρώτα σετ με (17-25,22-25).Αξίζει να σημειώσουμε  ότι η άμυνα του Αίολου ήταν από γρανίτη και δεν μπορούσε να διασπαστεί με τίποτα(Ήταν πάρα πολύ δύσκολο στην ομάδα του Μοσχάτου να περάσει επιθέσεις).Και αυτό οφείλονταν στην καλή συνεργασία και συνοχή που είχε η ομάδα.
Όμως στο τρίτο σετ τα κορίτσια του Μοσχάτου κατάλαβαν ότι έπρεπε να κάνουν το κάτι παραπάνω,να υπερβάλλουν εαυτούς αλλά και με την βοήθεια του ένθερμου κοινού τους που ξέρει να στηρίζει την ομάδα στα δύσκολα πήραν το σετ με (25-21).

Αλλά απο εκεί και μετά άλλαξε και η ψυχολογία τους προς το καλύτερο.

Στο τέταρτο και κρισιμότερο σετ ο Αίολος δεν το έβαλε κάτω και μπήκε αποφασισμένος να πάρει το παιχνίδι προηγήθηκε και με 8-12 αλλά και 13-15,αλλά απο το σημείο αυτό και μετά μίλησε η έμπειρη και αποφασισμένη Αθηνά Διονάτου πήρε επάνω της τις κρίσιμες επιθέσεις έδωσε τους πόντους που χρειάζονταν ή ομάδα και τελικά πήρε το σετ με 25-20.

Η ομάδα του Μοσχάτου ισοφαρίζοντας το σκορ σε 2-2 κατάλαβε ότι το παιχνίδι ήταν δικό της και πλέον αυτό έκανε και στην πράξη και κέρδισε τον αγώνα παίρνοντας και το πέμπτο σετ με (15-11).

Εμείς εδώ απο το blog αυτό που είδαμε και μας ευχαρίστησε είναι ότι παίχτηκε καλό βόλλευ και απο τις δύο ομάδες του δήμου μας και φυσικά πρέπει να πούμε ότι γίνεται καλή δουλειά και στα δύο σωματεία μας και σίγουρα θα έχουν καλή πορεία στην συνέχεια του πρωταθλήματος.


Για τον ΑΟΠΕ Μοσχάτου συμμετείχαν:
(Μαλτίδης)Xαλβατζή,Διονάτου,Λελετζή,Σουβατζιδάκη,Ζαφείρη,Αντωνιάδου,Bασιλοπούλου
Μηλιώρη,Φούρναρη,Μπαλτάση,Καλαιτζή Νικολέτα και Ελένη.
 Για τον Αίολο Ταύρου συμμετείχαν:
(Καρατζάς)Σαρατσοπούλου,Αντωνιάδη,Λελάτα,Μαστρογιανοπούλου,Γιοβάνοβιτς,
Παπαδοπούλου Ε,Μπλιτσάκου,Βαλέντη,Μουράτογλου,Μαντωνακάκη,Κρασσά,
Παπαδοπούλου Α.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad