Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Αντρίκια συγνώμη και υπόσχεση για εκπλήρωση των στόχων από τους παίκτες του Μοσχάτου

Εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη για την ήττα από την ΑΕ Περάματος ανέλαβαν οι ποδοσφαιριστές του Μοσχάτου. Οι παίκτες των «πρασίνων» ήταν… σκασμένοι μετά το αρνητικό αποτέλεσμα που τους έριξε στην δεύτερη θέση, ωστόσο δεν έψαξαν δικαιολογίες και ούτε κρύφτηκαν πίσω από το δάχτυλο τους, ζητώντας δημόσια συγνώμη από όσους απογοήτευσαν. Με επιστολή που απέστειλαν οι αρχηγοί της ΑΕΜ (Δημήτρης Καράμπελας, Γιάννης Τσιτσης, Δημήτρης Τσάνης και Λέβαν Λαλιάνι), αναφέρουν:
«Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της ΑΕΜ ζητάμε υπεύθυνα ΣΥΓΝΩΜΗ για την κακή εμφάνιση της ομάδας και την απογοήτευση που ένοιωσε ο κόσμος μας μετά την ήττα. Μέσα από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα θα συσπειρωθούμε ακόμα περισσότερο και υποσχόμαστε ότι θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Θα δώσουμε από την επόμενη κιόλας αγωνιστική, τη χαρά της νίκης τόσο στους φιλάθλους όσο και στους διοικούντες που πιστεύουν στις δυνατότητες μας».

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad