Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Tήν πρώτη της ήττα γνώρισε για φέτος η Αθλητική Ενωση Μοσχάτου στο εκτός έδρας αγώνα της με την ΑΕ Περάματος με 2-0 για το πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της ΕΠΣΠειραιώς(10η αγωνιστική)


Σήμερα η ομάδα του Μοσχάτου στον αγώνα της με την ΑΕ Περάματος παρουσιάστηκε με διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που την γνωρίζαμε.

Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να παίξει το  καλό ποδόσφαιρο που γνώριζε, παρουσιάστηκε χωρίς νεύρο και θέληση με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος και να επιβάλλει το δικό του ρυθμό στο παιχνίδι.Οι αντίπαλοι παίκτες κατάφεραν να κερδίζουν σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες  από  τους παίκτες του Μοσχάτου,για αυτό έβαλαν δύο γκολ και έχασαν άλλα δύο σίγουρα για να ευρύνουν το σκοράρισμα  τους.   

Σημασία έχει κατά την γνώμη μας η ομάδα μας ήταν κυρίως ανέτοιμη ψυχολογικά  αλλά  παρουσίασε και μεγάλα κενά ιδιαίτερα στην άμυνά της που σίγουρα η απουσία του Λαλιάνι έπαιξε μεγάλο ρόλο στην σημερινή απόδοσή της.

Από την άλλη δεν περιμέναμε μια ομάδα σαν την δική μας που έχει καλό τρόπο ανάπτυξης, να δυσκολεύεται στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και να μην μπορέσει να δημιουργήσει  μια -δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ(πάντα σκοράριζε).

Σημασία έχει ότι πρέπει να προβληματίσει τους προπονητές,  γιατί έγινε αυτό σήμερα και εάν θα πρέπει να κάνουν ποιο σωστά και ποιο χαλαρές  τις προπονήσεις της τελευταίας εβδομάδας έχοντας υπόψιν τους  την σωστή εκτίμηση της σωματικής κατάστασης σε σχέση με αυτή της ψυχολογικής κατάστασης που βρίσκονταν  οι παίκτες τον τελευταίο καιρό.   

Ελπίζουμε ότι αυτή η ήττα θα είναι για καλό ώστε να  μπορέσει η ομάδα να ανασυνταχθεί  γρήγορα και να μπορέσει στον επόμενο αγώνα στο γήπεδο του Μοσχάτου με την ΑΕ Αίγινας να δείξει και πάλι τον καλό εαυτό της.

 

 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad