Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Η Καλαμάτα υποδέχεται τον Φωστήρα (15:00) σε αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 11η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Football League 2.


Οι Μεσσήνιοι θέλουν τη νίκη πάση θυσία προκειμένου να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να ανέβουν περισσότερο στον πίνακα, την ώρα που ο Φωστήρας θα ψάξει το «διπλό» στην Καλαμάτα προκειμένου να διατηρηθεί ψηλά και να πιέσει τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.
Ο Ζόραν Γέφτοβιτς έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, με τους Μπελεβέτη, Καντούτση και Πασά να είναι τραυματίες και 20 παίκτες να είναι στην αποστολή της «Μαύρης Θύελλας».
Η αποστολή της Καλαμάτας:
Ζαρόπουλος, Τρίψας, Σαραντόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Τσόπελας, Τσιμικλής, Νουχάνοβιτς, Σκαρλάτος, Ρήγας, Πούτσι, Γκάλιν, Κοψαχείλης, Τριανταφυλλάκης, Ηλιόπουλος, Αθανασόπουλος, Γεωργιόπουλος, Κουρέας, Ηλίεφ, Αντωνόπόυλος, Χρησταράς.
Στον αντίποδα, ο Κώστας Ψυρρόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπούμπα, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα και δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή, η οποία βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (27/01) στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.
Η αποστολή του Φωστήρα:
Μπότος, Κόπελας, Πεταυράκης, Τσώνης, Παραράς, Τσαγκαράκης, Τασουλής, Δωροβίνης, Κάμπας, Βαβάτσικος, Στάμος (πιθανή ενδεκάδα), Καλδέλης, Κετσετζόγλου, Βλάχος, Κούτρος, Πάλλας, Μπιλίτσης, Μπούκουρης, Καλλέργης

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League-2/Notios-Omilos/item/290166-Machh-sth-Messhnia 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad