Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Στον Φωστήρα οι Μένιος και Τσαγκαράκης!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των "κιτρινόμαυρων": "Ο ΑΠΟ Φωστήρ ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Άγγελο Φωστέρη και Ανδρέα Αρχόντακη. Η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου ευχαριστεί αμφότερους για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".


Συμφωνία με Τσαγκαράκη

Ανακοινώθηκε η συμφωνία του "Φονέα" με τον Δημήτρη Τσαγκαράκη. Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης: "Ο ΑΠΟ Φωστήρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τσαγκαράκη. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ιστορικού συλλόγου είναι 28 χρονών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην μεσαία γραμμή και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Καλαμάτα, όπου αποδεσμεύτηκε πριν από μερικές εβδομάδες. Το βιογραφικό που διαθέτει δείχνει ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες καθώς ο έμπειρος μέσος έχει συμμετοχές και σε επίπεδο Σούπερ Λιγκας! Συγκεκριμένα, ο Τσαγκαράκης ξεκίνησε την καριέρα του από τον  Άρη ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του μεταξύ άλλων σε Παναχαϊκή, Θρασύβουλο, Απόλλων Καλαμαριάς και Πλατανιά. Τα τελευταία τρία χρόνια συγκαταλεγόταν στο έμψυχο δυναμικό της "Μαύρης Θύελλας" με την φανέλα της οποίας πραγματοποίησε εξαιρετικές σεζόν".


Υπέγραψε και ο Μένιος!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο ΑΠΟ Φωστήρ στο πλαίσιο της μεταγραφικής ενίσχυσης που πραγματοποιεί ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Συμεών Μένιου. Πρόκειται για 21χρονο τερματοφύλακα ο οποίος βρισκόταν μέχρι πρότινος στο έμψυχο δυναμικό του Απόλλων Σμύρνης και αναμένεται να συμβάλει στην προσπάθεια που κάνει το ιστορικό σωματείο του Ταύρου. Πέραν από την ''Ελαφρά Ταξιαρχία'' ο Συμεών έχει περάσει από ΑΟ Πόρου και Αήττητο Σπάτων".

 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad