Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Nίκη με 0-4 η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου επί των Νέων Δραπετσώνας και πρόκριση στους τέσσερις του Κυπέλλου Πειραιά.

Το πολύ καλό και αρκετά φορμαρισμένο Μοσχάτο σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Δραπετσώνας πιάνοντας υψηλή απόδοση  φόρτωσε με τέσσερα γκολ την ομάδα των Νέων Δραπετσώνας και κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν το τέταρτο στην σειρά που μετά την ( ΑΕ Αίγινα,ΑΕ  Φαλήρου και Ίκαρο Καλλιθέας ) η ομάδα μας κατάφερε να δείξει ότι χωρίς μεγάλη δυσκολία, την ανωτερότητά της και να δικαιολογήσει το φορμάρισμα της.Αυτό που αισιοδοξούμε και θέλουμε είναι η απόδοσή της να έχει συνέχεια και να δούμε ακόμη  καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά και το αποτέλεσμα να πάρει που θέλει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Στην αγωνιστική πλευρά του σημερινού αγώνα ο Ντόνε πολύ γρήγορα μόλις στο 12' άνοιξε το σκορ για την Αθλητική Ένωση και ξάφνιασε  τους αντιπάλους   οι οποίοι ήταν πολύ δύσκολο στην συνέχεια να αντεπεξέλθουν όπως έπρεπε.

Στο 24' ο Ντάφλας σε κοντινή κεφαλιά αστόχησε και η μπάλα μόλις που έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 36' και πάλι ο Ντάφλας σε μακρινό και δυνατό  σούτ η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ.

Στο 38' ο Στούπης με ωραία δική του προσπάθεια μέσα στην μικρή περιοχή και σε κοντινό σούτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας της αντιπάλου ομάδας.

Όμως στο 40' ο Τζανής  σε μία στημένη φάση από εκτέλεση  φάουλ  με κεφαλιά έγραψε το 0-2.

Στο 43' βγήκε ο Κοντοπάνος και την θέση του πήρε ο Παπαγεωργίου.

Το ημίχρονο έληξε με την ομάδα του Μοσχάτου να προηγείται της αντιπάλου της με 0-2.

Στην επανάληψη  η φιλότιμη ομάδα της Δραπετσώνας θέλοντας να αποδείξει ότι δεν βρίσκεται τυχαία στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου της ΕΠΣΠειραιά έκανε την ανάλογη προσπάθεια και πίεσε μήπως κατάφερε να μειώσει το σκορ.Αλλά και πάλι ο σημερινός και δυναμικός Ντόνε χτύπησε και πάλι με ωραίο προσωπικό γκολ έκανε το 3-0στο 51'.

Στο 53' σε μακρινό σούτ του Ντάφλα η μπάλα μόλις βγήκε άουτ.

Η πρώτη καλή προσπάθεια των Νεών Δραπετσώνας για γκολ έγινε στο 66' όπου   ο Πανουτσόπουλος  σε κοντινό σούτ μέσα στην περιοχή του Μοσχάτου αστόχησε να κάνει το 1-3.

Στο 67' ο Στούπης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε και έκανε το 0-4 για την ομάδα μας.

Στο 69' η ομάδα των   Νεών Δραπετσώνας είχε την δεύτερη ευκαιρία να  βάλλει το γκολ της τιμής αλλά και πάλι από κοντά σε απόσταση δύο μέτρων από την περιοχή του Αθανασόπουλου ο Κατρακύλας δεν βρήκε την μπάλα και κατέληξε άουτ.

Στο  70'   βγήκε ο Στούπης και την θέση του πήρε ο νεαρός Καρδαράς οποίος μετά από πολύ καιρό λόγω  τραυματισμό του συμμετείχε και πάλι με την ομάδα του Μοσχάτου.

Στο 72' την θ΄΄εση του Ντάφλα πήρε ο Αλτόγλου.

Η διαιτησία του αγώνα ήταν  πολύ καλή.

 

Μοσχάτο(Δημητρίου)

Αθανασόπουλος,Καράμπελας,Λαλιάνη,Τζάνης,Μπάλλας,Στούπης(Καρδαράς),

Ντάφλας(Αλτόγλου),Παπαευθυμίου,Κοντοπάνος(Παπαγεωργίου),Ανδρουλιδάκης,Ντόν

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad