Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Tήν Ηττα γνώρισε ο Φωστήρας απο τα Γιάννενα με 2-0 στο γήπεδο των Ζωσιμάδων στον πρώτο αγώνα για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα επί του Φωστήρα με 2-0 και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση. Πολύ κρίσιμη η άνοδος της απόδοσης του Ντε Βισέντι στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν διαβασμένοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, καθώς κατάφεραν και έκλεισαν τους διαδρόμους στους παίκτες του ΠΑΣ, που αν και είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του κέντρου δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους και να φανούν απειλητικοί.
Μάλιστα, ο Φωστήρας ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα αυτός που έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και να είναι έτοιμος να χτυπήσει στην αντεπίθεση, με μπροστάρη τον Κάμπα ο οποίος ήταν ιδιαίτερα κινητικός.
Ο Ντε Βισέντι, ο οποίος είναι ο... κινητήριος άξονας του «Άγιαξ της Ηπείρου» έδειχνε να είναι έξω από τα νερά του, γεγονός που ήταν ικανό για να κρατήσει χαμηλά την απόδοση όλης της ομάδας του. Αποκορύφωμα η ευκαιρία που σπατάλησε στο 39', όταν σε ένα απίστευτο τετ α τετ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φωστήρα.
Παρά την μέτρια όμως εμφάνιση οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τον τρόπο και να ανοίξουν το σκορ με τον Τσουκαλά στο 41', όταν ο μέσος βρέθηκε μέσα και αριστερά στην περιοχή του Φωστήρα και μετά από δύο προσποιήσεις σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπότου.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, με τον Ντε Βισέντι να δείχνει... μεταλλαγμένος, να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του και μόλις στο 49' με προβολή στην σέντρα του Βίλα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ουσιαστικά κλείδωσε την νίκη.
Οι γηπεδούχοι μάλιστα στην συνέχεια κυνήγησε ένα ακόμα τέρμα όμως βρήκε απέναντί του έναν πολύ καλό Μπότο, ο οποίος με καίριες αποκρούσεις κράτησε ζωντανές τις ελπίδες τις ομάδας του για το όνειρο της πρόκρισης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Tαμπάσης, Λίλα, Τσουκαλάς (83' Kεϊτά), Οικονόμου, Ντε Βινσέντι (75' Γιάχος), Κολοβέτσιος, Ντάσιος, Βίλα, Νικλητσιώτης, Γεωργίου (65' Ίλιτς), Μιχαήλ.

Φωστήρας (Κώστας Ψυρρόπουλος): Μπότος, Μπιλίτσης, Πενταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας (78' Καλλέργης), Τασούλης, Βαβάτσικος (67' Παντέλης), Μπούκουρης, Κούτρος (69' Στάμος), Κάμπας.

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/360248-pas-gia-toys-okto

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad