Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Φωστήρας: Γεωργούλης αντί Ψυρόπουλου

Σε αλλαγή προπονητή προχώρησε η διοίκηση του Φωστήρα, σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στη Football League.
Υστερα από2,5 χρόνια, ο Κώστας Ψυρόπουλος αποτελεί παρελθόν, με τον «Φονέα» να επιλέγει τον Θύμιο Γεωργούλη για τη θέση του προπονητή. Οι δύο τελευταίες ισοπαλίες απομάκρυναν τον Φωστήρα από τον στόχο του, με τη διοίκηση να επιχειρεί ένα «ηλεκτροσόκ» στην ομάδα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
Ο ΑΠΟ Φωστήρ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Κώστα Ψυρόπουλο. Η οικογένεια του ιστορικού συλλόγου ευχαριστεί τον έμπειρο τεχνικό για την προσφορά του, αλλά και για το έργο που πρόσφερε που είναι άξιο θαυμασμού. Στα 2,5 χρόνια παρουσίας στον πάγκο του «Φονέα», ο Ψυρόπουλος συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή του Φωστήρα στα... σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αποκορύφωμα της εξαιρετικής δουλειάς του Καλαματιανού προπονητή αποτελεί η κατάκτηση του νταμπλ (πρωτάθλημα στον 8ο όμιλο της Δ' Εθνικής και κύπελλο ΕΠΣΑ) την περσινή περίοδο, αλλά και ο αποκλεισμός του Πανιώνιου στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του και υπενθυμίζει ότι η πόρτα του Φωστήρα θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον...
 
Λίγες ώρες μετά το «διαζύγιο» με τον Κώστα Ψυρόπουλο η διοίκηση του ΑΠΟ Φωστήρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Θύμιο Γεωργούλη. Πρόκειται για τεχνικό που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις τον σύλλογο αφού στο παρελθόν είχε ξαναεργαστεί στην ιστορική ομάδα. Πέραν του Φωστήρα ο Γεωργούλης έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Λεωνίδιο, Εθνικό Αστέρα, Αχαρναϊκό, Ηλυσιακό, Κόρινθο, Ηλιούπολη, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΟ Χαλκίδας ενώ μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο του Βύζαντα Μεγάρων. Το πρόσωπο που προστίθεται στο επιτελείο του συλλόγου καλείται να οδηγήσει τον Φωστήρα στο δρόμο των επιτυχιών και να πετύχει το στόχο του σωματείου που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Football League.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League-2/Notios-Omilos/item/295465-Fwsthras-Gewrgoylhs-anti-Psyropoyloy 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad