Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

'Ά ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑΝΑ:Mε νίκη προχώρησε στην 20η Αγωνιστική.ο Ολυμπιακός επί της ομάδας Σούρμενα/Ελληνικό με 56-49



Πριν από λίγο τελείωσε στο βοηθητικό στάδιο του ΣΕΦ ο αγώνας  με νικητή  τον  Ολυμπιακό επί των  Σούρμενα/Ελληνικό με 56-49.Για όσους  παρακολούθησαν αυτόν τον αγώνα  στάθηκαν αρκετά τυχεροί διότι και οι δύο ομάδες έπαιξαν  καλό μπάσκετ με αποτέλεσμα να έχουμε και πολλές διακυμάνσεις στο σκορ και να γίνει ακόμη συναρπαστικότερο.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ καλύτερα από την ομάδα των   Σούρμενα/Ελληνικό στα πρώτα λεπτά με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο πρώτο πεντάλεπτο με 12-0.Από εκεί και μετά η αντίπαλος ομάδα άρχισε σιγά σιγά να αντιδρά και να καταφέρνει να μειώσει την διαφορά και το δεκάλεπτο ΄τελείωσε με 18-11 υπέρ του Ολυμπιακού.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα    Σούρμενα/Ελληνικό μπήκαν πολύ δυναμικά και κατάφεραν με τον τρόπο που έπαιζαν να αναπτύσσονταν καλύτερα από την ομάδα του Ολυμπιακού και μείωσαν σε 18-15,19-17 και κατάφεραν να ισοφαρίσουν δύο φορές σε 19-19 και 21-21 και αργότερα   να περάσουν μπροστά στο σκορ ώστε να τελειώσει το  ημίχρονο υπέρ τους με 29-28.
Ομως στην ανάπαυλα η ομάδα του Ολυμπιακού κατάφερε να ανακτήσει και πάλι τις δυνάμεις της και το έδειξε αμέσως με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου όπου αιφνιδίασε τον αντιπαλό της πρώτα με το 33-29,38-34,και αργότερα με το 40-34 και το 44-34 που έκλεισε και το τρίτο δεκάλεπτο.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν έριξε τον ρυθμό του και μεγάλωσε την διαφορά των δέκα πόντων σε δώδεκα (50-38) έξι λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας.Ομως ξανά από εκεί και μετά τα καλά σήμερα Σούρμενα/Ελληνικό για ένα τρίλεπτο πίεσαν σκληρά την ομάδα του Ολυμπιακού και κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά στους έξι πόντους (52-46) και να ελπίζουν ότι κάτι καλό θα πετύχουν μέχρι το τέλος.Ομως η αποφασιστικότητα των παικτών του ολυμπιακού τους διέψευσε με αποτέλεσμα να γίνει το 56-46 να να κλείσει ο αγώνας με νικητή την ομάδα του Πειραιά με 56-49.
Η ομάδα του Ολυμπιακού σήμερα την δύναμή της την είχε κάτω από τα καλάθια όπου κέρδισε τα περισσότερα ριμπάουντ από τον αντίπαλός της και από ότι φάνηκε από το αποτέλεσμα είχε την σημασία του.

Ο Ολυμπιακός με αυτή την νίκη έχει 30 βαθμούς σε 20 αγώνες και ελπίζει μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης να πετύχει να είναι μέσα στην πρώτη εξάδα όπου θα του δώσει το δικαίωμα να προχωρήσει και στην δεύτερη φάση  όπου θα ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

Η διαιτησία του αγώνα ήταν αρκετά καλή    

Νίκη πέτυχε και η ομάδα των Παίδων του Ολυμπιακού επι της  ΔΑΣ Δραπετσώνας με 57-34

 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad