Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Στήν παράταση με 48-53 ύστερα απο ένα δραματικό φινάλε έχασε η Ελευθερία Μοσχάτου απο το Παλαιό Φάληρο (κανονικός αγώνας 41-41)ώπου με την δεύτερη σημερινή του νίκη αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια ομάδα της Α ΕΣΚΑΝΑ αλλά παράλληλα πήρε και την ανοδό της στην Α2 Κατηγορία.

H Ελευθερία Μοσχάτου στάθηκε πάρα πολύ καλά σε αυτό τον ισοδύναμο αγώνα που ήταν σίγουρο έτσι όπως πορευόταν θα το κέρδιζε όχι ο καλύτερος αλλά και ο τυχερότερος.Η ομάδα μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχε το προβάδισμα και έδειχνε ότι στο τέλος θα έπαιρνε και το αποτέλεσμα που ήθελε.
12-8,18-16,35-28 
Όμως στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου έδειξε κάποια αδράνεια όπου την εκμεταλλεύτηκε η αντίπαλος ομάδα και μέσα σε τρία λεπτά έκανε το 35-35 και μετά από εκεί όλα άρχισαν από την αρχή.
Τα δύσκολα για τα κορίτσια μας ήρθαν 2 λεπτά και 30' δεύτερα πριν το τέλος του αγώνα όπου το Παλαιό Φάληρο κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με 38-40.Όμως η Τρύφωνα    δείχνοντας την αποφασιστικότητά της σε αυτό το σημείο έκανε γρήγορα την ισοφάριση σε  40-40 και άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας της με αποτέλεσμα εάν η ατυχία δεν την χτύπαγε μάλιστα δύο φορές τα πράγματα θα'ηταν πολύ καλύτερα.
Η Τζίνα Μάνου   41'' πριν το τέλος μόνη μέσα στην περιοχή σούταρε  ενώ κέρδισε και φάουλ δεν μπόρεσε να βάλει την μπάλα στο καλάθι.Αστόχησε και στις δύο βολές της και παρέμεινε το (40-40)  
Το ίδιο έγινε με την Κωνσταντίνου 6'' πριν το τέλος και αυτή ατύχησε από κοντά να βάλει το καλάθι και στο φάουλ που πήρε κατάφερε να βάλλει μόνο την μία βολή και να γίνει το 41-41 και να πάει ο αγώνας στην παράταση.

Η ΑΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ.
Στην παράταση η κούραση ήταν εμφανής για την ομάδα μας αλλά παρότι το προσπάθησε αρκετά τον αγώνα τελικά υπέκυψε με 48-53.

Το Παλαιό Φάληρο σήμερα μπορεί να πήρε την νίκη  αλλά  αυτό που είδαμε και πιστεύουμε είναι ότι η ομάδα μας είναι ισοδύναμη και ισαξιά  της και το μέλλον της ανήκει και σίγουρα θα βρεί άλλη ευκαιρία για να μπορέσει να ανέβει στην Α2 κατηγορία γυναικών. 

  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad