Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Απάντηση του Βασίλη Βασιλόπουλου στον Γιώργο Κουνια

Αναφορικά με σχόλιο του κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΝΙΑ, που δημοσιοποιήθηκε στην εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» για τη γιορτή υποδομών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ έχω να τονίσω τα εξής:
«Η συνεχής πολύχρονη ενασχόληση μου με τις ποδοσφαιρικές υποδομές της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και των σωματείων της και η εν γένει αθλητική στάση και διαδρομή μου, μου δίνει το δικαίωμα και την ευθύνη και χωρίς πρόθεση αντιπαράθεσης να χαρακτηρίσω αβάσιμες και άνευ ουσίας τέτοιου είδους δηλώσεις του φίλου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΝΙΑ και να τονίσω ότι χρειάζεται περισσότερη σεμνότητα και μέτρο σε κριτική και σε σχολιασμούς που αφορούν έναν άνθρωπο που έχει αναλώσει τη μισή του ζωή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στα παιδιά.
Δεν θέλω να πιστεύω ότι έχεις άγνοια ή ότι εκ προθέσεως υποκρύπτεις ότι την τελευταία 20ετία οι περισσότερες γιορτές των υποδομών γίνονται μήνα Μάιο κάθε έτους και είναι ανεπίτρεπτο να εμπλέκεις τις εκλογές της Ε.Π.Σ.Π. με το θεσμικό δικαίωμα και την αρμοδιότητα του Δ.Σ. αυτής να καθορίζει και να οργανώνει τις σχετικές εκδηλώσεις.
Προσωπικά δεν επιθυμώ να συνδέσω τις ατυχείς δηλώσεις σου με προεκλογικά παιχνίδια εξωθεσμικών προς την Ένωση και «ο νοών νοείτο».
Χρειάζεται όμως κατά τη γνώμη μου να στείλεις σε άλλους παραλήπτες το μήνυμα και το σχόλιο σου για την ανάγκη μη ύπαρξης προσωπικών πολιτικών πεποιθήσεων στο χώρο και για εκμετάλλευση των μικρών παιδιών που ασχολούνται με το άθλημα.
Η πολύχρονη διαδρομή και η στάση μου στο χώρο είναι γνωστά και τα πειραϊκά σωματεία, όπως και εσύ προσωπικά, το ξέρουν πολύ καλά.
Ο σεβασμός, η σεμνότητα και η μετροέπεια δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν.
Καλώ όλα τα σωματεία να παραβρεθούν στη γιορτή των ποδοσφαιρικών υποδομών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στις 20.5.2013.
Σας περιμένουμε όλους.
Πειραιάς 13.5.2013

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ



ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ



http://sports5.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5512%3A2013-05-13-14-56-45&catid=1%3Alatest-news 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad