Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ:«Αυτό είναι το πρόγραμμά μας στην νέα τετραετία διοίκησής μας στην ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ»





Το βράδυ της Τετάρτης  η «Ποδοσφαιρική Συνεργασία» παρέθεσε γεύμα σε φίλους και φίλες σωματείων και συμμετεχόντων στο παμπειραϊκό μας ποδόσφαιρο.
Ο συνδυασμός μας συζήτησε και άκουσε τις ιδέες-προτάσεις-απόψεις των παρευρισκομένων  για ότι καλύτερο και αναγκαίο χρειάζεται το αύριο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μας.
Με πλήρη ΕΠΙΓΝΩΣΗ, ΟΡΑΜΑ και ΕΜΠΕΙΡΙΑ καταθέσαμε ακόμα πιο συγκεκριμένα τις διοικητικές προτεραιότητες που θα ωφελήσουν την πρόοδο των σωματείων, των διοργανώσεων και της Ένωσής μας.
Το 9σέλιδο κείμενο με όλα όσα υλοποίησε η διοίκηση της ΕΠΣΠ που στηρίξαμε και είχε την ευθύνη της τετραετίας 2009-2013 ως και  οι προτεραιότητες, θέσεις, ιδέες και προγραμματικές προτάσεις  για το διοικητικό αύριο του ποδοσφαιρικού Πειραιά, είναι αναρτημένες και στην κρίση όλου του ποδοσφαιρικού Πειραιά στην σελίδα της ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ:
Όσον αφορά, δε, για…  «το ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω», προσθέτουμε ότι « χρειάζεται το νερό να μην είναι θολό…».
Σημειώνουμε, δε, επιπλέον  ότι λίγο πριν τις εκλογές της 17/06, ακόμα αναμένουμε τις θέσεις και τις όποιες διοικητικές  προτάσεις του κ. Ανατολάκη και του συνδυασμού του…
Συνεχίζουμε την ενημερωτική επικοινωνία και συζήτηση με όλα τα σωματεία μας.
Έχουμε εμπιστοσύνη στο ποδοσφαιρικό του κριτήριο και την ικανότητά τους να συγκρίνουν και να επιλέξουν αυτό που χρειάζεται η Ένωσή μας και το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να κερδίζουμε βήμα-βήμα τα δικαιώματά μας.
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τις φίλες των σωματείων μας που ανταποκρίθηκαν στο προχθεσινό μας κάλεσμα.
Η «Ποδοσφαιρική Συνεργασία»  με σεβασμό και ρόλο ευθύνης, διευρύνει  καθημερινά μαζί με όλα τα στελέχη του συνδυασμού μας, την εργασία και τις πρωτοβουλίες της για την ποδοσφαιρική πρόοδο και την εξέλιξη όλου του παμπειραϊκού ποδοσφαίρου μας.

ΥΓ: Αναλυτικά οι θέσεις που καταθέσαμε στη σελίδα μας

Η Συντονιστική Επιτροπή του Συνδυασμού

Επικοινωνία:
Email συνδυασμού: podosferiki.sinergasia@gmail.com
Facebook: podosferiki sinergasia

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad