Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

«Ποδοσφαιρική Συνεργασία»ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ-ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ




Ο συνδυασμός μας «Ποδοσφαιρική Συνεργασία» αυξάνει την επικοινωνία του και την ενημέρωσή του προς κάθε κατεύθυνση προτάσσοντας ότι ποδοσφαιρικό και αξιόπιστο χρειάζεται το παμπειραϊκό μας ποδόσφαιρο, τα σωματεία και η Ένωσή μας για να κάνει παραπέρα βήματα προόδου, αγωνιστικής και διοικητικής ανάπτυξης.
Με τέτοια ουσιαστική συζήτηση αντιπροσωπεία του συνδυασμού με επικεφαλής του κύριο Στέλιο Μπρατσόλη και συμμετέχοντες στον συνδυασμό, συναντήθηκαν και συζήτησαν με σωματεία, παράγοντες και συμμετέχοντες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Καλλιθέας-Μοσχάτου την Τρίτη 30/04/13.
Όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί ο συνδυασμός μας «Ποδοσφαιρική Συνεργασία» θα αυξήσει τις ενημερωτικές του συναντήσεις σε όλες τις περιοχές, στέκια του ποδοσφαιρικού Πειραιά.
Ευχαριστούμε τα σωματεία και τους συμμετέχοντες σε αυτά από οποιαδήποτε ευθύνη τους για την προσθετική κατάθεση απόψεων, σκέψεων, προτάσεων, ως και ότι θεωρούν αναγκαία προτεραιότητα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που βιώνουν τα σωματεία και οι άνθρωποι του ερασιτεχνισμού που τα κρατούν όρθια.
Είμαστε αισιόδοξοι! Ότι ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς έχει δύναμη, αντοχή, γνώση και συγκριτικό κριτήριο και μπορεί να βαδίσει τη διαδρομή που του αντιστοιχεί με ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ και ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.
Ο συνδυασμός μας «Ποδοσφαιρική Συνεργασία» γνωστοποιεί ότι με απόφαση της συντονιστικής του επιτροπής, στο ψηφοδέλτιο της «Ποδοσφαιρικής Συνεργασίας» θα συμμετέχουν οι κάτωθι φίλοι-συνεργάτες μας:
1.       Χαρμπής Μάκης- με υπόδειξη του σωματείου ΑΟ ΖΕΑ
2.       Τσιώνας Δημήτρης- με υπόδειξη του σωματείου ΑΟ ΝΙΚΑΙΑ
3.       Κωστάκης Κώστας- με υπόδειξη του σωματείου ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ
4.       Χέλμης Μίμης- με υπόδειξη του σωματείου ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ
5.       Απέργης Τάκης- με υπόδειξη του σωματείου ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

Ο Συνδυασμός μας «Ποδοσφαιρική Συνεργασία» ανακοινώνει ότι, με περιεχόμενο του τι διοικητικά χρειάζεται το παμπειραϊκό ποδόσφαιρο αύριο και η Ένωσή μας, διαμορφώνει το ψηφοδέλτιο  που θα διεκδικήσει την ΝΙΚΗ και την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ όλων των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ μας στις προσεχείς εκλογές Ιουνίου 2013.

Η Συντονιστική Επιτροπή του Συνδυασμού
Ο Επικεφαλής & Πρόεδρος της ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ


Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad