Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Σαν Τελικός!!!

Μπορεί η πρωτιά να έχει χαθεί  για τον Εθνικό ωστόσο η σημασία των επόμενων δύο αγώνων με Δόξα Βύρωνα και Χαραυγιακό δεν είναι λιγότερο σημαντική.
 Πέμπτο ματς λοιπόν και μας περιμένει η Δόξα Βύρωνα. Στο πρώτο ματς, στο Βύρωνα οι αντίπαλοι μας δεν ήταν καλύτεροι.Τουναντίον στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είναι πίσω στο σκορ ,αλλά δυστυχώς η ευκαιρία στο 43 δεν μας έβαλε μπροστά.
 Εν συνεχεία, ένα αυτογκόλ και ένα τυχαίο γκολ που έφερε το 2-0  έφερε την "ήττα. Όσο για αυτά που έγιναν πριν το ματς με τα Face Control και το "βάζουμε όποιον θέλουμε μέσα" μάλλον περιλαμβάνονται στο πλαίσιο περί "καλής φιλοξενίας".
 Από κει και πέρα,αυτό που πρέπει να γίνει την Κυριακή  είναι καταρχήν μαζική παρουσία στο γήπεδο ,φωνή υπέρ της ομάδας και μακριά απο ακρότητες και  απάντηση σε  διάφορες προκλήσεις. 
Το άτυχο γεγονός με τον Θωμά Μακρή έχει γίνει σημαία από κάποιους οι οποίοι αν και πέτυχαν τον σκοπό τους δεν διστάζουν  να γίνονται "ουρές" άλλων ομάδων προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να βγάλουν τον Εθνικό κακό σωματείο ,αλλά και παράλληλα να θίξουν  έναν άνθρωπο που έχει βάλει τα ωραία του λεφτά ,πάνω από όλα γιατί είναι Εθνικός, και το μόνο που δεν τον αποκάλεσαν είναι "Ντόν Κορλεόνε" χρησιμοποιώντας αστεία επιχειρήματα..
 Επαναλαμβάνουμε.Τα επόμενα δύο ματς είναι πολύ σημαντικά και θα πρέπει όλοι να προσέξουν τις διάφορες προκλήσεις που μπορεί να υπάρξουν. Οι παίκτες και ο προπονητής θα δώσουν κάτι πάραπάνω απο όσο πρέπει για τη νίκη και θα πρέπει να το κάνουν γιατί το οφείλουν πρώτα στον Αγγελόπουλο, μετά στον κόσμο  και εν συνεχεία στους εαυτούς τους. 
Καλό ματς 
και ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ..

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad