Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Αναγέννηση Μοσχάτου:Xαρές και λύπες.

Δεν ήταν και η καλύτερη μέρα σήμερα για τα τμήματα των ακαδημιών της ομάδας μας. Το αγωνιστικό τμήμα του 2004-2005 ηττήθηκε στον ημητελικό από τον Ολυμπιακό και για πρώτη φορά μετά από τρια συνεχή χρόνια δε θα βρεθεί στον τελικό για να διεκδικήσει την κούπα στο τουρνουά που συμμετέχει.
 Μπορεί αυτή τη στιγμή να είμαστε όλοι απογοητευμένοι και στενοχωρημένοι αλλά βλέποντας τα πράγματα πιο ψύχραιμα σίγουρα αξίζουν πολλά μπράβο σε αυτά τα παιδιά και στον προπονητή τους για ότι έχουν καταφέρει εως εδώ. 
Δυο συνεχόμενες χρονιές πρωταθλητές, χωρίς "ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ" αθλητών από τεράστιες δεξαμενές που έχουν άλλες ομάδες, φέτος στον ημητελικό, πολλές χαρές αυτά τα χρόνια και είναι ακόμη μικροί. Συνεχίζουμε λοιπόν με ψηλά το κεφάλι. Θα έρθουν και άλλες χαρές αρκεί να συνεχίσουμε ενωμένοι τη δουλειά που έχει ξεκινήσει στις ακαδημίες.
Την ίδια τύχη είχε και το Β τμήμα στην ηλικία 2002-2003. Δίκαιος αποκλεισμός από μια πολύ καλύτερη ομάδα, το Αιγάλαιω, και ύστερα από κακή εμφάνιση των δικών μας παιδιών.
Αντίθετα το αγωνιστικό τμήμα του 2002-2003 πέτυχε ευκολότερη νίκη -πρόκριση απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ με αντίπαλο τον Πανθησιακό και προχωράει στη φάση των οχτώ. Πρωταγωνιστής ο Στέλιος που πέτυχε χατ τρικ και με πολύ καλή εμφάνιση όλων των παιδιών.
 
https://www.facebook.com/anagenisimoshcatou?ref=stream&hc_location=stream 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad